ARHIVA SMS – AUGUST 2013

Raspunsuri la SMS-urile trimise in luna august 2013. Ordinea afisata este dupa data trimiterii. Trimite 2 sms-uri si primesti raspunsul in privat, prin e-mail.

02.08.2013 – Mada – In ce context imi voi cunoaste partenerul?Cum arata?m am saturat de alegeri proaste,simt ca o iau razna.Multumesc
Este mai in varsta ca si dvs cu minim 7 ani sau daca diferenta este mai mica atunci are o functie de raspundere importanta. Primul lui interes este cariera. Nu isi arata varsta pe care o are, este zvelt cu alura de sportiv. Intalnirea va avea loc intr-un cadru organizat, cel mai probabil profesional, cu multa bucurie si destindere. Iti va promite un ajutor, dar vei simti ca are un interes ascuns. In septembrie, octombrie este o perioada prielnica pentru intalnirea cu el. Relatia nu va fi continua pana la casatorie. Ai parte de numeroase relatii parteneriale, toate incheiate cu suferinta. Intemeierea familiei se va produce in intervalul 2015 – 2017. Asa ar fi de dorit sa se intample, pentru a inlatura necazurile de pe acest domeniu. Deoarece dificutatile cu partenerul sentimental sunt certe, asteptari inselate cu necazurile aferente, ma opresc aici, ca sa nu va spun mai de rau. Nevoia de dreptate si corectitudine absoluta va aduc doar necazuri. Nici un partener nu o sa va dea increderea pe care o asteptati, primul partener va sunteti dvs insiva. Pe de o parte dezvoltativa vointa si motivatia (este necesar sa va schimbati permanent) si al doilea aspect, renuntati la atasamente si posesivitate fata de obiecte.

05.08.2013 – Miha – Cand si in ce imprejurari va aparea in viata mea un partener serios,de viitor?
Ati spus cuvantul magic – seriozitate. Acesta este destinul dvs, sa intalniti multi parteneri, care sa va lase impresia ca sunt neseriosi. Dvs aveti capacitatea de a vedea orice mic defect al persoanelor cu care relationati, atat sentimental cat si parteneriate profesionale. Stiti sa disecati caracterul omului, ceea ce este bine, insa o relatie presupune compromisuri in ce priveste asteptarile de la cel de alaturi. Dvs nu veti in partener serios si de viitor, ci experimentand prin destinul dvs si cunoscand felul de a fi al semenilor, va veti da seama de natura umana din punct de vedere partenerial. Veti stii sa vedeti calitati acolo unde cu ani in urma vedeati defecte. Veti intalni si in acest an si anul viitor un partener. Atentie mare la persoana intalnita in luna noiembrie – decembrie a acestui an. In 2015 veti intalnii partenerul in care va veti putea pune sperante de viitor. Cu toate acestea nu exista astral garantia unei relatii de lunga durata. Este doar o sansa, vi se ofera o oportunitate de a fi fericita alaturi de un partener, depinde strict de dvs in ce masura relatia va fi de durata. Il veti intalni intr-un loc unde se vorbeste mult si veti purta o discutie extrem de interesanta.

09.08.2013 – Simivij – Voi avea copii
Da, veti avea cel putin un copil. Datorita/va veni printr-o legatura amoroasa secreta, de care sa nu stie absolut nimeni. Si nu e vorba de o intalnire punctuala pentru a avea copilul. Este vorba de o relatie secreta de iubire, ce va dura mult timp. Ca sa fiti fericita faceti tot posibilul sa colaborati si sa nu controlati, fie ele evenimente, oameni ori sentimente. De cate ori va impuneti dorintele si capacitatea dvs de control, de atatea ori veti fi nefericita.

09.08.2013 – Maria – F 20.08.1970 17:35 PH Voi avea viitor alaturi de Dan nascut la 23.01.1963
Da. Veti fi alaturi de el. Mai mult, nu veti scapa de el. In sensul bun al cuvantului. Tot ce presupune casnicie cu Dan, vitor, durabilitate si compatibilitate este bine aspectat in astrogramele voastre. Un singur lucru va fi usor mai deranjant – atentia, grija si posesivitatea lui indreptata asupra dvs, respectiv va veti simti coplesita si veti avea sentimentul ca vi se ia libertatea de actiune. Toate aceste mici neplaceri vor fi depasite prin experienta de viata de pana acum.

20.08.2013 – Goby – doresc amanunte in ce priveste modul de intalnire,abordare sau alte detalii importante despre barbatul sortit.
Ar fi bine ca intalnirea cu barbatul sortit sa se produca dupa vara lui 2014. Mai repede ar insemna o intalnire karmica, ceea ce nu este neaparat neplacut, dar are elemente de obligativitate care trebuiesc traite, iar din astrograma dvs exista posibilitatea ca el sa aibe o problema de sanatate. Este o persoana care in grupul lui de interes se impune fie prin voce puternica si hotarata, fie prin calitatile pe care ceilalti le apreciaza la el si cand spune ceva este respectat si ascultat. Intalnirea cu el se va avea loc in timpul unei deplasari, a dvs catre el sau a lui catre dvs, deplasarea va avea o legatura atat cu serviciul, cat si cu o problema de sanatate a unuia, cel mai probabil a lui. Mai exista varianta in care problema de sanatate sa se iveasca imediat dupa intalnire. Despre abordare: pe ultimul loc este sa aveti un comportament de gen “sex appeal”, el nu va aprecia asta. Trebuie sa fiti directa, sincera, naturala, corecta, fara fite sau ceva de gen. El are o atitudine deschisa, se poate aborda orice subiect cu el, cu cat este mai interesant, mistic si neobisnuit ca atat mai bine. Ii place sa gaseasca solutii la probleme pe care altii le considera de nerezolvat. Izolarea il demoralizeaza. Pretinde si ofera libertate in relatie.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.