Re-etalonare in registrul dorintelor

In ziua de 30 august 2012 Destinul (Nodul Nord) intra in semnul zodiacal Scopion, pe care il va parasi in data de 18 februarie 2014. Cateva saptamani inainte si cateva dupa data intrarii in noul semn, respectiv zona de +/- 2 grade, este un timp al schimbarii si al redefinirii noi energii astrale. Nodul Nord in Scorpion influenteaza existential semnele zodiacale de pe crucea fixa, iar celelalte semne in mod hotarator.

Parcurgang zodia anterioara, NN ne-a largit a orizontul cunoasterii, iar acum ne pregateste sa punem in practica toate aceste cunostinte acumulate. Dorinta va fi la maxim. Adjectivele si epitetele “grele” ori coplesitoare folosite pana acum in mod exagerat, vor intra in uzul normalitatii, marea lor majoritate fiind folosite pentru manipulare. Creste dorinta de acumulare materiala, ambitia spre detinerea puterii, nevoia de sex si mai ales folosirea a tot ce este asociat cu notiunea de sex in obtinerea oricarui tip de avantaj. Se vor face asocieri secrete, se va lucra in ascuns si se va investii in bunuri materiale pe termen lung. Misterul si emotia va fi omniprezenta.

E timpul pentru purificare, atat spirituala cat si fizica. Este timpul pentru a ne dezintoxica si detoxifia organismul in integralitatea lui. Creste interesul pentru lucrurile ascunse, pentru ocultism, esoterism. Tebuie sa ne ferim de pericole potentiale ca: toxine din alimente dar si din informatii, pericole de atacuri fizice, inclusiv violuri. Intr-un cuvant, intram intr-o zona intunecata, a mortii, plina de pericole, in care trebuie sa ne debarasam de inutilitati si lucruri fara valoare.

Este semnul zodiei mortii si dizolvarii karmei. In fiecare din noi, o particica va muri spre a renaste.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.