Horoscopul primaverii 2012 – martie, aprilie si mai

Primavara 2012 debuteaza sub amprenta lui Marte retrograd in Fecioara. Pozitie deloc usoara, cu precadere pentru semnele zodiacale mutabile.

Inceputul lunii martie aduce tuturor semnelor zodiacale obligatia de a reanaliza trecutul apropiat, respectiv evenimentele si intentiile noastre din perioada ultimelor luni a anului 2011. Ma refer la toate evenimentele importante a caror rezolvare cere timp si energie, iesita din sfera cotidianului. Aceste evenimente sunt diferite ca domeniu de viata, in functie de ascendentul fiecaruia. Este usor sa le identificam, deoarece ele sunt ca o “piatra de moara” de care nu ne putem debarasa. Analiza trecutului, efectuata primele zile ale lui martie, ne va indemna sa facem o alegere, insotita fie de un compromis, fie de un sacrificiu. Este o chestiune de destin, deoarece in functie de acestea ne vom construi viitorul, cu un prim targhet de unu pana la doi ani. Acest targhet este fie spre a incheia cu succes un capitol mare din trecut (sanatate, familie, succesiune, profesie…), fie este inceputul unui nou si lung capitol de viata.

Mijlocul lunii martie aduce solutia, rezolvarea sau beneficiile. in aceasta perioada ne schimbam atitudinea, gasim drumul bun si stim ce avem de facut. Practic trecem la actiune. Am analizat, iar acum, prin bani, munca, tratament sau chiar favoruri pornim cu motorul setat pe maxim. Atentie doar la directie, deoarecea ea odata stabilita va fi greu de schimbat, mai repede de luna august.

Sfarsitul lunii martie, ce coincide cu inceputul anului astronomic (19 martie), ne aduce o noua dorinta. Este o surpriza plina de provocare, pentru noi dar si pentru cei din jurul nostru. Va avea un scop bine stabilit si se va indeplini obligatoriu. Mai putin pentru semnele de pamant. Pentru acesti nativi, tranzitul este mai dificil, pentru ei schimbarile sunt mult mai profunde si vor simtii ca mai au inca ceva de pus la punct.

Un aspect astral foarte important este cel din perioada 23 – 26 martie 2012, cand exista un risc real al producerii cutremur de pamant major, respectiv implicatii nefaste si efecte la nivel transnational. Specific acest lucru, deoarece cutremurul se va produce undeva in lume, inclusiv Romania are toate aspectele astrale ale unui astfel de eveniment.
Luna aprilie este plina de miscare si de initiative aplicate. In prima decada, orice ganduri sau idei cum ca tintele propuse sunt greu de atins, tin mai degraba de o lipsa de curaj si initiativa. Saptamana luminata a Sf. Pasti, trebuie sa fie caracterizata de multa diplomatie, de actiuni necugetate, nesabuite si imprudente. Acum se vad compromisurile facute la inceputul primaverii si ies la iveala divergentele. Unele cupluri se impaca, altele se despart, unii culeg roade, altii platesc “polite”. Important este sa ne cantarim bine cuvintele pe care le vom pronunta. Sfarsitul luni aprilie aduce stabilizare, aduce concepte ce prind radacini si se materializeaza. Acum toate demersurile sunt binevenite, iar piedicile aproape inexistente.

Luna mai debuteaza printr-un mod de trai plin de satisfactie, chiar boem, de genul “uite cine sunt eu”. Ei bine, tocmai acest fel de a fi si a ne prezenta in ochii lumii poate degenera in conflicte, mai mult sau mai putin importante. Conflictele vor fi alimentate pe un fond de insistenta asupra unor detalii nesemnificative pentru ceilalti (insa importante in gandul nostru), ceea ce va reprezenta o perceptie grea sau eronata a contextelor. Mijlocul luni mai este unul deosebit de favorabil achizitiilor de bunuri materiale si al plasamentelor financiare. Finalul luni mai aduce unele dezamagiri, ideii ca ne-am pierdut directia sau s-a exagerat cu optimismul. Seamana cu o ceata la orizont. In aceste zile cei ce se vor simtii vinovati, in special ca nu au facut anumite demersuri necesare, i-si vor reprima furia si se vor lasa prada unor vicii. Totul este sa aibe rabdare si sa nu se agite.

Un alt aspect important al sfarsitului de luna mai este o tensiune ce se va resimti in randul tuturor functionarilor publici. Cu precadere este vorba de invatamant si societatile economice patronate de stat. Cauza acestor tensiuni este tocmai a lor, a celor ce i-si expun nemultumirea si i-si cer drepturile. Ei nu au acordat suficienta atentie detaliilor. Vinovatii sunt cei prin care i-si cer drepturile, o modalitate insuficient analizata de a actiona (de genul “mai repede ca nu am timp), si nu cei de la care le solicita (acestia au vina lor de natura sistemica).

Astredamus

3 Comments

  1. Cutremur devastator in Indonezia cu magnitudinea de 8,6 grade si replica de 8,2 grade. Doamne ce zile am ajuns.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.