Copilul Varsator

Un copil Varsator este o adevarata provocare pentru orice parinte. Sa nu va bucurati atunci cand observati si considerati ca este linistit deoarece, in acest mod, poate deveni un “izolat”. Inca de mic, se va ascunde in spatele unui aer calm, care este de fapt o stare continua de preocupare anxioasa. Cu fiecare zi in care creste, comportamentul lui va deveni tot mai independent si mai imprevizibil.

Este un magnet pentru tot ce e nou si neobisnuit. Nu il veti pacali ascunzand ceva intr-un loc inanccesibil (o prajitura de exemplu). Cu o incapatanare perseverenta, va “tipa” pana cand veti ceda. Sa nu va mirati deloc de ideile sale nastrusnice sau ciudate care ii trec prin minte sau pe care le exprima. Pe el, lucrurile obisnuite nu il impresioneaza deloc. Detesta conventiile, mai ales daca acestea ingradesc libertatea lui sau a altora. Daca sunteti intr-un magazin iar el doreste sa faca altceva, nu va asteptati sa aibe rabdare. Nu este inhibat si ii place sa socheze oamenii, iar daca observa ca acestia sunt mai stricti sau mai “ingusti” in gandire, cu atat mai mult va simti placerea sa ii frapeze.

Daca in aspectele sale natale nu prea se gaseste incarcatura traditionalista, atunci acest copil va zgudui oamenii din temelii. Nu are o dorinta rautacioasa, ci isi doreste sa-i transforme si sa-i ajute sa devina mai buni. De fapt, acesta este unul din marile sale talente. Principalele probleme si dificultati le va intampina cu parintii. Cel mai indicat e sa discutati cu el liber, ca de la adult la adult, ceea ce va face sa aveti raporturi stranse si pozitive cu el. Nu disperati! Oferindu-i sprijinul corect, veti avea alaturi unul din cei mai buni oameni pe care nu ati sperat sa ii intalniti, independent, constiincios, sincer, corect, altruist, curajos, logic, fascinant si un vizionar aflat dincolo de epoca lui. Ca urmare, cu atatea calitati cumulate, cum ati vrea ca micutul dv Varsator sa fie “normal”? Pentru a-l educa, ganditi-va ca punctul lui forte este in acelasi timp si punctul lui slab, adica inteligenta, folosita fie cu farmec, fie cu autoritarism. Alta sansa de a-l educa nu este decat cea a tratarii lui ca de la egal la egal. Si, de asemenea, sa aveti multa, multa rabdare cu el deoarece, inainte de a se apuca de un lucru, va va umple capul cu cine stie ce idee trasnita sau lucru pe care tocmai l-a “inventat”. Ferm, dar cu blandete, aduceti-l cu picioarele pe pamant. Dar asta nu inseamna sa nu il impulsionati in a-si realiza aceste idei originale, dimpotriva, trebuie sa ii incurajati aceasta aptitudine naturala.

Copilul Varsator are marea calitate de a intelege logica unui eveniment, iar daca ii cereti sa execute sau nu anumite sarcini, va trebui sa-i oferiti motive inteligente. Vegheati, de asemenea, asupra tendintei lui de a munci sau a invata in salturi, determinandu-l astfel sa faca eforturi regulate. Ganditi-va ori de cate ori ii oferiti educatie ca, pentru el, parteneriatul este acceptabil, dar indrumarea nu. Fiti partenerul, nu parintele lui!

Aceaste analize sunt facute doar in functie de pozitia Soarelui, fara a tine cont de celelalte aspecte planetare, care sunt mult mai importante. Descoperiti talentele pe care le detine, provocarile si propriul destin al copilului Dvs, accesand Servicii astrologice.  Detalii…

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.