Crina

Nascuta in 1989, jud Alba
Intrebare: Am avut parte de bani din strainatate…, insa nu stiu in viitor ce va fi….nu stiu nici ce cariera sa urmez. As dori sa stiu ce imi puteti spune despre viitorul financiar.

Fara ora nasterii, e delicat a vorbi de cariera. Sunteti Sagetator pe ultimul grad. A urma o cariera dupa pozitia Soarelui, are consecinte diferite, in functie de ora de nastere. Determinarea acesteia ar fi benefica. Fie v-o spun parinti sau rudeniile apropiate, fie se stabileste prin tehnici astrologice.
Anul acesta inca va puteti bucura de surprize placute financiare din strainatate, importante din punct de vedere cantitativ. Dealtfel tot ce tine de strainatate, straini si locuri straine va este favorabil. Aveti un aspect astral, datorita caruia de foarte multe ori in viata ve-ti primii ajutor de la protectori aflati la mare distanta. Nu va fi cu regularitate, ci in anumite momente din viata.


Incepand de anul viitor, 8 ani inainte, viata dvs va cunoaste o multime de evenimente. la finalul lor, ve-ti fi o persoana matura ce i-si va gasii locul si ceea ce isi doreste de la viata. O persoana pe care a-ti cunoscut-o in perioada toamna 2010 – vara 2011, va v-a fi de mare ajutor in viitor. Indiferent ce ve-ti crede despre ea pe parcursul aceastei lungi perioade, la finalul ei ve-ti aprecia ajutorul acesteia.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.