Oana Zavoranu rastignita astral ?

Intr-o discutie cu un prieten jurnalist, am fost intrebat “Ce parere am (din punct de vedere al astrelor) despre pictorialul sexi, realizat de Oana Zavoranu?”

Studiind HCN-ul Oanei si tranzitele astrale asupra acestuia, pictorialul realizat este o adevarata renastere pentru ea. Prin pozele realizate a inlaturat multe efecte negative abatute asupra ei in ultimul timp, inclusiv asupra starii ei de sanatate din momentul in care a fost internata, cu putin timp in urma. Este o monstra de parcurgere cu succes a casei 8 si opozitiei acesteia, respectiv casa 2. Suprapunerea conjunctiei Soare-Luna peste aceasta axa, a activat guvernatorul casei 8 (Pluto – sexy, bani, moarte si renastere), aflat in Balanta casa 7 (fotografii), unde deasemena se afla Uranus natal (inedit, intempestiv). Un Pluto natal aflat in Balanta, ce acum tranziteaza casa afirmarii sociale.

Afla in ce mod va poate influenta viata, energia astrelor din tema Dvs. natala, va invit la o consultatie astrologica.

Luna Noua i-a dat inspiratia divina de a se rastigni ea insasi, altminteri ar fi “rastignit-o” in aceasta perioada dificultatile zilnice prin care trece. Nici nu se putea astepta altceva de la influenta astrala asupra hartii ei, de acum. Fie ca numesc inspiratie divina, fie sfat sau indrumare primita… este geniala abordarea acestei clipe din viata ei. Astrele ii vor da renastere spirituala, trupeasca si materiala.

Anul trecut am prevazut si avertizat in acest articol Detalii… despre dificultati in viata sotului ei.

Curs de Astrologie, online, pentru invatarea, fixarea si perfectionarea cunostintelor astrologice. Invatati sa interpretati harta natala personala si a celor dragi voua.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.