Tendinta primavara vara, relatii instabile si pasiuni incontrolabile

Primavara 2011 debuteaza cu o adevarata pleiada de planete in semnul zodiacal Berbec. De parca intensificarea si amploarea data de Jupiter, nu ar fi fost de ajuns, in acelasi semn a debutat si Luna Neagra, aducand in sufletele noastre ispita, pe domeniul de viata unde este situat natal.

Cum ne vor influenta energiile cumulate ale acestor planete? Discutam la modul general, binenteles. De departe se va observa o tendinta generala de a ne folosii de atuurile fizice ale corpului si ambalajului acestuia. Nu sunt cinic sau ironic, ci realist, prin ambalaj intelegand vestimentatie si accesorii, coafura si manichiura, gesturi, mimica si cuvinte.

Afla in ce mod va poate influenta viata, energia astrelor din tema Dvs. natala, va invit la o consultatie astrologica.

Sex appeal-ul va fi vizibil oriancotro ne vom indrepta privirea. Culorile predominante ale coafurilor vor fi nuantele cuprinse intre rosu pana la castaniu rosiatic. Vom vedea dorinte duse la indeplinire de implanturi, pentru infrumusetarea multor parti ale corpului fizic. In acest an, nu se pune problema daca e bine sau rau. Este o tendinta data de energiile astrale. Ea va fi pusa in aplicare, mai mult sau mai putin, de fiecare din noi. Tendinta de a ne folosii corpul pentru avantaje personale va prima inaintea oricaror alte talente native. Vorbesc in sensul frumos al cuvintelor. Exagerari? Cu siguranta, atat cantitativ cat si calitativ.

Peste toate cele spuse anterior, pasiunile amoroase isi vor face simtite prezenta, mai mult ca oricand in ultimii 10 ani. Toate relatiile sentimentale aflate intr-un echilibru precar, vor fi la un pas de rupere. Presiunea pusa pe parteneriate, va fi la cote maxime pana pe la sfarsitul toamnei. Pasiunile si instabilitatea relatiilor, nu se vor datora modalitatii de a ne pune in evidenta corpul fizic, ci mai degraba invers.

Curs de Astrologie, online, pentru invatarea, fixarea si perfectionarea cunostintelor astrologice. Invatati sa va interpretati harta natala personala si a celor dragi voua.

Ne asteapta o primavara si o vara de foc, pe toate domeniile in care este angrenata axa relationala eu-ceilalti.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.