Vraji de iubire in noaptea de Sf Andrei

Crestinismul nostru, al romanilor, este de origine apostolica, iar aceasta i se datoreaza Sfantului Andrei. Asa se explica si faptul ca el este unul dintre cei mai populari sfinti ai nostri. Este sarbatorit de biserica in data de 30 noiembrie. Sarbatoarea are un accentuat caracter magic, in traditia populara existand credinta ca in noaptea de 29 spre 30 noiembrie se deschid portile cerului si apar strigoii, se pot face vraji si ghici ursitul. Exista multe practici de aflare a ursitului: turta de visat, colacul din paine dospita, boabele de grau, apa masurata, etc.

Care este incarcatura astrala, a noptii, in care tinerele pot sa isi vada ursitul?

Astrograma serii Sf Andrei, este cat se poate de tensionanta. Inainte de toate, cuvantul de baza ce defineste aceasta noapte este iluzie. In functie de astrograma natala a fiecaruia, de distributia incarcaturii vibrationale a astrelor noptii, veti avea urmatoarele tipuri de vise. Visul va fi neclar, ursitul va aparea in ceata, putin vizibil. Imaginea din vis va fi dubla, aparand doua persoane, ceea ce va va crea confuzie. Toate nativele, fara exceptie vor fi dezamagite, deziluzionate si complet buimacite cand se vor trezi dimineata. Veti incerca sa gasiti diverse motive, datorita carora vraja nu a functionat la cota asteptata.

Raspunsul este simplu. Rar, la zeci de ani distanta, se intampla, ca in noaptea Sf Andrei, pozitionarea astrelor sa fie atat de dificila in reusita obtinerii imaginii ursitului. Iar peste toate astea, planetele se afla majoritar si concomitent in semne duble, plus configuratie de careu in T. De parca astea nu ar fi fost deajuns, Luna Neagra, isi trimite razele ei din semnul zodiacal Pesti, ceea ce va crea si mai multa deceptie.
Lucruri interzise de Sfantul Andrei:

 • – nu se matura toata ziua
 • – nu se arunca gunoiul
 • – nu se face pomana
 • – nu se da nimic imprumut
 • – nu se piaptana parul
 • – nu se ranesc (curata) grajdurile
 • – nu se fac zgarieturi
 • – nu se nu mai tese la razboi si nu se toarce pana la Craciun

Astredamus

4 Comments

  • Titlul corect ar fi fost “Caracteristici specifice ale vrajilor facute in acest an de Sf Andrei”

 1. Exista ceva, nici nu stiu cum sai spun, prin care sa putem evita aceasta stare a planetelor? Si astfel sa vedem ursitul intr-un mod clar.
  Putem forta puterea astrelor? 🙂

  • Configuratia astrala unica din seara de Sf Andrei, dificila dealtfel, poate fi depasita. Adica sa se faca acele “vraji” in asa fel ca ele sa aibe rezultatul dorit, respectiv vizualizarea ursitului.
   Concret, in acest an, doar calugarii va pot da sfaturi privind ceea ce trebuie sa faceti. Ei sunt singurii favorizati de astre in acest an. Ar mai fii persoanele pustnice, si religioase ce traiesc solitari in locuri izolate si retrase.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.