Eclipsa de Soare din Scorpion 2012

Eclipsa de Soare din Scorpion 2012 are loc in noaptea de 13 spre 14 noiembrie la miezul noptii. Indiferent de starea noastra de spirit si tensiunile din suflet, aceasta eclipsa este una benefica si norocoasa prin evenimentele generate si rezolvate pe parcursul derularii acestora, respectiv prin libertatea acordata de astre. Eclipsa din prezent ne obliga sa ne mobilizam, sa ne angajam trup si suflet (la propriu) sa castigam mai multi bani, individual sau prin parteneriate de afaceri, sa ne gasim parteneri sentimentali (atat in dragoste cat si pentru sex efectiv), si nu in ultimul rand, eclipsa aceasta ne ofera imboldul de a accede in functii de putere si decizie. La fiecare dupa domeniul din astrograma unde-i cade eclipsa.

Faceti tot posibilul sa evitati in timpul acestei eclipse manipularea, inselatoriile, porcariile si mizeria. Efectele lor se intorc neplacut pe celalalt pol al axei astrogramei personale. As vrea sa spun si despre politica aceste lucruri… insa ea face tot posibilul sa se identifice cu ele.

Evenimentele generate de ea au inceput sa-si faca simtita prezenta (prin dorinte si actiuni efective) inca din 2 noiembrie si vor continua pana pe 25 noiembrie anul acesta.

Dupa cum specificam intr-un alt articol Detalii aici…, eclipsa actioneaza in timp, presarat cu momente cheie. Aceasta eclipsa din Scorpion are urmatoarele puncte in care efectele ei se vor face simtite:

  • 19 – 23 noiembrie 2012 – aflam informatii ascunse – facem drumuri si calatorii pentru a rezolva lacune si blocaje aparute din senin – ne schimbam radical deciziile sau amanam semnarea unor acte si contracte pe baza zvonurilor si lucrurilor ce nu au fost luate in considerare – putem chiar sa ne simtim inselati sau sa intuim un scop ascuns indreptat impotriva noastra.
  • 1 – 5 decembrie 2012 – acum punem in practica descoperirile si rezultatele acestora aflate in perioada anterioara – acum demaram efectiv actiunile si simtim ca suntem pe drumul corect – ne indreptam cu forte si informatii reale spre reusita si succes.
  • 8 – 11 decembrie 2012 – risc mare de pierdere financiara – de rupere sau renegociere de contracte – risc de molipsire cu boli venerice – o perioada in care trebuie sa fim atenti la dorintele noastre – sa nu exageram cu cheltuielile pe asa numitele “mofturi” (chiar daca sunt tentante si placute)
  • 3 – 11 februarie 2013 – apar noi provocari si update-uri – apar oportunitati benefice si sanse ce nu pot fi ignorate – ele trebuie sa fie placute (la relatiile sentimentale) si profitabile (in relatiile parteneriale)… in caz contrar vina este a noastra personala si nicidecum a celorlalti
  • 6 – 20 ianuarie 2014 (Da, e corect) – este testul timpului pentru evenimentele generate de eclipsa – unii vom simtii blocaje, despartiri si pierderi, altii vom avea certitudinea si siguranta ca ceea ce am facut a fost conform astrogramelor proprii – ce nu e corect se va destrama…rstul vor merge mai departe
  • 29 august – 4 septembrie 2014 – este finalul efectelor evenimentelor generate de eclipsa – ne vom reaminti ca evenimentele acelor zile isi au cauza candva “demult” in 2012 – este energie cosmica benefica prin bani, sex si putere pentru unii, respectiv pentru altii va fi o finalizare prin pierderi materiale, pierderi de functii, despartire sentimentala… exista insa energia de a porni un nou inceput

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.