Eveniment important. Previziuni luna noiembrie 2011

Incepand de azi 2 noiembrie, pana in 26 noiembrie, practic intreaga luna noiembrie 2011, Venus traverseaza zodia Sagetator. Prin prisma evenimentelor din ultimele saptamani, putem considera acest tranzit ca fiind foarte important. Venus, ca guvernator a doua zodii, se ocupa atat de aspectul financiar, cat si de cel partenerial, peste toate acestea troneaza aptitudinile noastre native, generate de simturi.

Ultimele saptamani cu Venus in Scorpion, nimeni nu a avut parte de liniste pe domeniile de viata mai sus amintite. Lipsuri financiare, despartiri sentimentale, dificultati la locul de munca. Frica, emotiile negative si tensiunile au fost la ordinea zilei. De azi, toate aceste dificultati incep sa se dilueze, sa se gaseasca solutii salvatoare si sa se intrevada rasaritul Soarelui pe strada noastra.

Astrele ne pregatesc un mare eveniment luna aceasta. Tine de destinul fiecaruia dintre noi. Unii vor face o calatorie lunga sau indepartata, altii vor obtine o suma de bani importanta, altii se vor impaca cu persoana iubita, altii vor gasi o solutie de lunga durata la problemele de sanatate. Implinire de dorinti vechi. Acum doar ne putem gandi la ce anume se va intampla. Varful maxim al energiei astrale va avea loc in data de 13 noiembrie. Atunci se va materializa si va prinde contur evenimentul, ce va fi incarcat de multa emotie constructiva.


Acest eveniment isi are radacinile in ceea ce ne-am dorit, am visat sau am vrut sa realizam in urma cu o luna, cu un an sau in urma cu 12 ani. Nu se intampla des astfel de evenimente pozitive in viata omului. Receptia mutuala dintre cei doi benefici, Venus si Jupiter, conjuncte cu Destinul, este atat de importanta incat cei care nu vor reusi in aceasta luna sa-si indeplineasca in totalitate visul, astrele ne mai ofera o sansa in momentul revenirii lui Jupiter in mers direct, respectiv 13 martie 2012. Doua zile de 13, numar incarcat cu energie Solara si Jupiteriana.

Astredamus

2 Comments

  1. Va rog scrieti corect romaneste. E pacat de ideile dvs.

    se scrie corect:
    unii, nu uni
    altii, nu alti
    dorinte, nu dorinti
    “ce va fi incarcat”, nu “ce v-a fi incarcat”
    “isi are radacinile”, nu “i-si are radacinile”

    • Multumesc. Apreciez ca a-ti specificat greselile de ortografie.
      In era globalizarii, doar limba materna ne identifica ca si entitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.