Monica

Nascuta in data de 23.02.1976 in jud Hunedoara

Tocmai ati intrat intr-o perioada favorabila pentru maternitate. Sa aveti credinta, sa nu faceti actiuni impulsive, si mai ales sa faceti ori de cate ori va sta in putere actiuni umanitare (sub toate aspectele sale).

Sa va raspund la intrebarea ce face obiectul acestei gratuitati. Ar fi foarte indicat sa faceti o cariera intr-o asociatie sau fundatie ce ofera ajutor dezinteresat semenilor nostri. Sa nu confundati aceasta cariera cu celelalte acivitati care va aduc valori necesare traiului si vietii. Cariera de care vorbesc, trebuie sa fie ca a doua ocupatie, ca un hobby, ceva facut in timpul liber. Ceva facut in folosul altora. Nu e necesar ca Dvs sa infiintati o astfel de organizatie, ci sa activati in ea, indiferent de pozitia ierarhica de acolo. Nu este important domeniul, insa daca e ceva de pionerat, cu atat mai bine. Si inca ceva important, inainte de toate, straduitiva sa mentineti familia unita.

Astredamus

One Comment

  1. buna ziua si tin sa va multumesc din suflet pentru raspuns , este adevarat poate de multe ori ma supar repede pe oameni dar o sa imi impun sa iert aproape orice si de fiecare data sa le intind o mana mai ales celor ce eu cred ca mi-au facut rau….si mai mult osa incerc sa ajut in limita puterilor mele fara a astepta nimic in schimb, oricum sunt foarte fericita ca voi avea copii…. sa va dea dumnezeu multa sanatate si har in tot ceea ce faceti,.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.