Stiinta in sprijinul astrologiei

astrologie medicalaArticolul aparut pe site-ul Detalii… Descopera.ro releva legatura directa intre o anumita boala si zodia persoanei in cauza. Uimirea de care au fost surprinsi specialistii de la Columbia University Medical Center este un fapt simplu si natural sustinut de mii de ani de stiinta astrologiei.

“Sezonalitatea este o variabilă pentru factorii de mediu, in momentul nasterii si invatam mai multe despre rolul lunii nasterii si al interactiunii dintre gene, foarte importante in dezvoltarea noastra”, a declarat dr. Nicholas Tatonetti, profesor universitar asistent in informatica biomedicala. S-a descoperit ca 55 de boli sunt “dependente” de luna nasterii omului. Detalii… Gandul.info

Orice carte de astrologie releva legatura dintre o numita boala si zodia unei persoane (luna nasterii acesteia).

Concluzia studiului este superba: “Cel mai important aspect legat de studiul nostru este ca ar putea deschide drumul pentru alte cercetari în domeniu”, a declarat Tatonetti. “Odata ce vom avea aceste mecanisme, vom putea oferi recomandari legate de stilul de viata si dieta.

Cred ca cooptarea unor astrologi in echipa ce efectueaza studiul ar aduce mai repede si mai multe uimiri ale cecetatorilor.

Astredamus