Programare pentru rectificarea orei de nastere

Efectuarea analizei astrologice se face pe baza datelor de nastere: anul, luna, ziua, locul nasterii (minim judetul) si ora la care v-ati nascut. Ora de nastere aduce unicitate fiecaruia, este esentiala in corectitudinea previziunilor.

Pentru rectificarea sau determinarea orei de nastere, am nevoie de data unor evenimente din viata dvs. De ex: data casatoriei civile, divort, data nasterii copiilor, moartea parintilor, a bunicilor (doar in varianta in care ati fost apropiat de ei sufleteste), data unor traume sufletesti majore sau bucurii iesite din sfera intamplarilor comune, eventuale boli cronice, operatii, spitalizari, accidente…Ca idee generala, sa imi spuneti date ale unor evenimente care v-au marcat sufleteste, indiferent de tipul sau felul evenimentului in sine, indiferent daca a fost pozitiv sau negativ. Am specificat mai multe posibile evenimente, insa pe mine ma intereseaza cel putin 5 dintre cele mai importante. Importanta fiind data de marcajul sufetesc pe care la produs acel eveniment in sufletul dvs. Este important este sa imi spuneti daca aveti pe corp semne din nastere sau eventuale cicatrici. Important este locul de pe corp unde se situeaza ele si nu forma acestora. Specificati-mi deasemenea inaltimea, greutatea si culoarea naturala a parului.

Tariful pentru acest serviciu este de 150 lei.

Pentru rectificarea orei într-un interval de +/- 30 de minute, nu solicit plată. Această rectificare o fac gratuit, fiind inclusă în tariful plătit pentru cosulatație.

Va sugerez urmatoarea varianta avantajoasa financiar: Platiti 3 ore de consultatie astrologica si beneficiati gratuit de rectificarea sau determinarea orei de nastere. Timpul platit pentru consultatie astrologica audio va incepe dupa ce vom determina ora nasterii Dvs prin mail. Detalii aici la Consultatii astrologice audio…

1) Plata in cont bancar

Contul bancar in care se face plata in lei, este urmatorul:

cod iban nr. RO09 INGB 0000 9999 0592 2211
deschis la ING Bank Romania
pe numele Malanca Petre PFA
CUI 26061621 (unele banci cer acest cod)

2) Plata online prin PayPal

Plata prin PayPal se face la adresa de email astrolog.astredamus@gmail.com sau folosiți acest link de plată directă PayPal:

https://www.paypal.me/astredamus

3) Plata prin Revolut

În contul de Lei: Beneficiar Petre Malanca

IBAN nr:  RO54 BREL 0005 5022 5702 0100

Pentru alte valute Revolut, solicitați-mi datele printr-un mail la astrolog.astredamus@gmail.com

4) Pentru cei care sunt in strainatate puteti opta intre Western Union si MoneyGram.

Solicitati-mi datele necesare prin pagina de contac sau mail: astrolog.astredamus@gmail.com

Exemple de intrebari la care pot da raspunsuri astrologice. Detalii…

Alte moduri de consultatii astrologice. Detalii…

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.