ARHIVA SMS – OCTOMBRIE 2012

Raspunsuri la SMS-urile trimise in luna octombrie 2012. Ordinea afisata este dupa data trimiterii. Trimite 2 sms-uri si primesti raspunsul in privat, prin e-mail.

03.10.2012 – Oana85 – Am inceput un tratament ca sa raman insarcinata. Va avea efect?
Din aceasta vara si pana in toamna lui 2014 sunteti intr-o perioada favorabila pentru a ramane insarcinata. Maximul este in perioada din aceasta toamna si pana in primavara (2013). Raspunsul la sms este DA, cu sau fara tratament.

09.10.2012 – ana – cum va decurge relatia mea cu adi xx.xx.xxxx ora x si ceva cluj?
Adi nu este persoana alaturi de care sa stati intr-o relatie de lunga durata, cu atat mai putin o casnicie cu el. Dealtfel, din aceste saptamani, el se va da la o parte din viata dvs. Efortul dvs financiar sau erotic, nu va aduce rezultatele scontate, respectiv sa mentineti relatia. In aceste zile (+/- 10) va veti desparti de cineva drag… aspect benefic pentru viitor, si tot in aceste zile va intra cineva in viata dvs…. aspect neplacut pentru viitor.

12.10.2012 – MM – Cum pot depasi blocajul in comunicare?
Comunicarea tine strict de capacitatea dvs de a lua decizii si a crede ca ele sunt oportune si necesare si corecte in acel moment. Exista o legatura directa intre dorinta de a comunica eficient si siguranta pe care o aveti atunci cand trebuie sa luati o decizie indiferent in ce domeniu isi va produce efectele acea decizie. Secretul (daca poate fi numit astfel) unei comunicari lejere si fara blocaje pentru dvs, este urmatorul: inlaturati-va “frica” din suflet ca o decizie proprie ar putea sa nu fie in concordanta cu ce asteptari considerati ca au ceilalti de la dvs. Al doilea aspect dar la fel de important este sa fiti casatorita.

18.10.2012 – Codrina – Ma marit in 2013?
Nu. Din vara lui 2014 incepe perioada favorabila pentru casatoria dvs. Pana atunci, cel mult veti sta fara acte oficiale.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.