Gelozia este vindecabila

Gelozia, pana la un anumit punct este normala si benefica. Peste anumite limite distruge relatii si vieti. Responsabila de aceasta stare este axa zodiacala Taur – Scorpion, respectiv energia plutoniana din astrograma.

Punctul de plecare tine de neincredere, nesiguranta fata de sentimentele celui de langa noi, de dorinta de senzualitate si dorinta de posesiune. Vinovata este planeta Venus, atat ca reprezentanta a zodiei Taur (posesiune) cat si a Balantei (relatie). In genere e vorba despre Venus aspectata negativ sau aflata in semne de pamant.

Practic persoanele posesoare ale unei astfel de astrograme nu administreaza in mod armonios mijloacele materiale si sentimentale, nu stiu sa-si exprime sentimentele si asteapta ca partenerul(a) sa descopere, sa ofere si sa spune ceea isi doresc de parca celalalt ar fi ghicitor. Se apeleaza des la terapia prin shoping, facandu-i pe plac planetei Venus ce este negativ aspectata. In realitate nu e dacat un substitut ieftin si trecator. Siguranta materiala indusa prin shoping nu garanteaza siguranta afectiva. Este o plasa de siguranta falsa.

Apelati cu incredere la mine, sunt astrolog:

Adevarata vindecare vine prin energia plutoniana (cea care reconstruieste pe noi temelii). Pluto din tranzit coroborat cu Pluto natal gaseste solutia optima de echilibru si eliberare de sub acest jug. Se tine cont de axa materiala de care ziceam la inceput. Interesant nu-i asa? Venus (iubirea) este o dubla reprezentanta, atat a axei materiale cat si a axei relationale.

Solutia data este favorabila atat celui gelos cat si celui asupra caruia se indreapta gelozia.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.