Apa

Apa

  • limpede – Sanatate si regenerare trupeasca. Cu cat e mai fascinanta limpezimea ei, indiferent de marime cu atat visul aduce mai multa sanatate. De obicei visul apare in timpul sau finalul unei boli. Intuitie creatoare. Renasterea unor vechi sentimente. Semn de fertilitate materiala. Nastere de copii si fertilitate. Bucurie. Vei intalni protectori.
  • tulbure – Semn rau. Tristete si dezamagire. Prevesteste necazuri, boli, suparare sau pierdere. Suferinta trupeasca prin boala. este necesar sa iti evaluezi modul de a gandi, deoarece evolutia ta interioara a intrat pe un drum gresit. intorsatura nefericita a vietii tale.
  • curgatoare limpede – Este necesar sa faci unele demersuri pentru a te insanatosii. Indica vremuri bune si profitabile, insa si invidie din partea dusmanilor care nu te pot dobora. Renastere si reinnoire. Cauta si vei gasi un protector financiar.
  • curgatoare tulbure – Demersurile tale nu vor avea efectul scontat. Cu cat e mai tulbure cu atat ar trebui sa fi mai atenta in zilele urmatoare la actiunile tale. Dusmanii ascunse ce se pot materializa neplacut. Greseli pe care le vei regreta mai tarziu.
  • a bea apa – Nevoie de afectiune. Sufletul tau tanjeste dupa ceva placut, confort sau o viata sentimentala placuta. este un semn bun, deoarece indica actiune personala spre implinirea dorintelor. Succes. Vei ingropa “securea” razboiului cu cineva.
  • adinca sau cu suprafata mare – Griji foarte mari. Este semn de neintelegere cu anturajul din vina ta. Posibila cearta sau scandal. Emotii negative. In viata ta apare necunoscutul si noul, motiv pentru care este necesar actionezi pe baza intuitiei.
  • clocotita – Vei pune multa pasiune, dar nu ti se va intoarce de aceeasi maniera. Atentie la eventuale legaturi sentimentale pasagere. Pericol de seductie. Sex trecator, cu urmari negative in planul sanatatii.
  • apa mizerabila – Semn rau pentru sufletul tau. Indica necesitatea de a te schimba, de a gandi, actiona si relationa pe baza unor noi principii sufletesti. Schimbate, pentru a evita boli, atat sufletesti, cat si trupesti. Dezamagire.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.