2012 – La limita imposibilului

Apocalipsa, coincidenta, calendar maya, hexagrame, sfarsit si uneori inceput, aliniere planetara si centru galactic, armaghedon, preziceri, ziceri si oracole… de la NASA si Pentagon… la Nostradamus.

  • Ciocnirea pamantului cu un asteroid de dimensiune mare, suficient cat sa produca o exterminare si extrinctie radicala a multor specii, inclusiv a Omului.
  • Inversarea polilor magnetici cu consecinte dramatice pentru viata pe Pamant.
  • Dezastru climatic prin cresterea temperaturii medii anuale cu 4 – 5 grade Cerlsius, scenariu ce ar provoca dezastre prin cresterea nivelului oceanului planetar, seceta, uragane… si inplicit crearea unor razboaie pentru resurse.
  • Razboi nuclear, fara limite de frontiere, situatie ce ar duce la asa numita “iarna nucleara”, unde pe langa radiatiile nocive asupra vietatilor, agricultura ar fi imposibil de practicat, cu efecte de foamete globala si implicit decimarea drastica a omenirii.
  • Molimi si epidemii globale, cauzate de virusi, cu intentie sau nu din partea autoritatilor, provocand rate de mortalitate umana pana la 90 %.
  • Explozia unui supervulcan, ca de exemplu cel de la Parcul Yellowstone din America de Nord, aducand o iarna prelungita pe multi ani, cu consecintele cunoscute.
  • Explozia unei stele care ar genera un flux de radiatii gamma, letale pentru majoritatea fiintelor vii.
  • Suprapopularea ca inceput al unei crize alimentare, pe termen lung, generatoare de razboaie si conflicte globale.
  • Scoaterea de la “naftalina” a unei tehnologii super-dezvoltate si extrem de periculoasa prin pierderea controlului asupra ei.
  • Pana de curent cu efect global, datorata unei activitatii solare extrem de intense, respectiv o super explozie solara. Distrugandu-se astfel toate sistemele elecrice si electronice aflate in functiune in acel moment, si avand in vedere zone extinse de pana la 50 % din suprafata pamantului, e clar ca exista posibilitatea reintrarii omenirii in al II-lea ev medieval.
  • Intrarea intr-o noua era de constiinta ridicata a omului, si moartea celor care se dovedesc a fi incapabili de ridicare la aceasta stare.
  • Timpul va ajunge la 0 si Omenirea va intra intr-un moment de cumpana.
  • Posibilitatea reprogramarii ADN-ului uman, prevazand doar efecte negative.
  • Cresterea rezonantei magnetice a Pamantului, si implicit reducerea duratei zilei pana la disparitia acesteia.
  • 2012 va fi momentul in care ni se va releva Adevarul Absolut Biblic.
  • Trecerea intr-o alta dimensiune.
  • Proiectul Montauk, prin care se realizeaza experiente de proiectie in timp, cu ajutorul unui aparat construit din informatii extraterestre, prin care se trimit oameni in viitor, urmand ca la reintoarcere, acestia sa descrie ce au vazut. Conform acestui proiect, nimeni nu a putut vedea dincolo de anul… 2012.
  • Salvarea miraculoasa a Romaniei de la un cataclism mondial, si devenirea Bucurestiului un veritabil focar spiritual, comparabil cu Noul Canaan, ajungand polul spiritual al planetei.
  • Ciocnirea Planetei X (Nibiru) sau Nemesis cu Pământul, ori venirea ei extrem de aproape de Terra, producad astfel modificari ale vietii, inclusiv a unui pelerinaj interplanetar.

Captivante toate aceste teorii apocaliptice, poate si din dorinta noastra arzatoare de a fi martori la evenimente globale petrecute intr-un interval cat mai scurt cu putinta.

Initial am inceput sa scriu acest articol si sa specific la fiecare “scenariu”, masura in care este sau nu posibila implinirea acestuia, atat din punct de vedere astrologic cat si a conceptelor stiintifice recunoascute oficial.

Ce mai pot sa spun? De ex. inversarea polilor magnetici este reala, insa stiinta a dovedit ca acest lucru se realizeza intr-un interval de mii de ani, imposibil de observat efectele lui in timpul unei generatii. Deasemenea, calendarul Maya, nu spune ca “In 2012 se va sfarsi lumea”, ci este doar o impartire a timpului, in anumite perioade. E de admirat acuratetea perioadelor, neavand la dispozitie complexa tehnologie de azi… insa explicabila prin practica observarii corpurilor ceresti.

Interesant e ca nimeni nu a prevazut “descoperiri benefice” datorate lui Uranus in Berbec si o stabilizare in timp dat de Pluto in Capricorn, in domeniul energiei, al medicinii, al mineralelor, etc… si multe alte beneficii pentru omenire relevate de celelalte tranzite astrale. Binenteles ca vor fi si efecte negative, insa pana la scenarii de groaza si apocaliptice… macar credibile… e nevoie de putina cunoastere, fie spirituala, fie stiintifica.

Subiectul 2012 ramane deschis. Voi reveni asupra lui.

Astredamus

One Comment

  1. Cine stie ce va fi oare in 2012? Cu criza asta care nu se mai termina, se pot produce multe necazuri in lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.