Nu suntem de acord cu tine, nu putem (vrem) sa recunoastem posibilitatea sa ai dreptate

Dati unui om o rigla si un compas. Sunt convins ca va gasii o multime de similitudini si simetrii intre dimensiunile piramidei lui Keops si orice constructie din zilele noastre. Putem aplica teoria probabilitatilor pentru a gasii diverse procente si grade de proportionalitate. Sa analizam rugaciunea fundamentala a religiei crestine, “Tatal nostru”, prin prisma astrologiei. Mai concret, prin prisma celor 12 case astrologice, care ilustreaza cel 12 domenii ale vietii. Sa transpunem “Rugaciunea Vietii”, peste “cercul vietii”. Este un non-sens sa aplicam teoria probabilitatilor pentru a gasii corespondente. Aceste “cercuri” merg pana la o identificare totala. Prima intrebare care ne vine in minte este “Cine si ce a fost mai intai, astrologia sau nasterea lui Isus, Creatorul rugaciunii “Tatal nostru”. Binenteles, raspunsul e astrologia. Inclusiv nasterea Mantuitorului a fost prevestita de prooroci. Magii au stiut dinainte locul si timpul nasterii Fiului Omului, interpretand si folosind astrele de pe cer. Acesti 3 mari initiati ai vremilor de atunci, nu ar fi “batut” atata drum, fara sa creada in ceea ce le arata simbolurile astrale.

Departe de mine gandul sau intentia de a minimaliza intr-un fel sau altul maretia lui Isus Hristos. Credinta mea este ca religia crestina si astrologia se completeaza pana la perfectiune. Vazand perfectiunea dintre rugaciunea “Tatal nostru” si cercul caselor zodiacale, pot sa spun ca era imposibil ca Isus sa nu fi avut cunostinte astrologice. Fie ca le-a dobandit prin invataturi pamantene, fie ca le avea din nastere, ca Fiu al Creatorului. Potrivirea, nu e doar pe casele astrologice, privind cu atentie observam ca cele trei propozitii care compun rugaciunea, se muleaza perfect intr-un trigon. Trinitatea crestina. Este trigonul de apa, al cunoasterii dincolo de barierele fizicului. E inalta cunoastere prin suflet si credinta. Finalul fiecarei propozitii cade pe una din casele 4, 8 si 12. E de prisos sa spun ca aceste case sunt atat final, cat si un nou inceput. Iar casa a 12-a, a Pestilor, unde incepe si se sfarseste rugaciunea “Tatal nostru”, ne arata inceputul, sfarsitul si continuarea. Superb. As vrea sa spun mai multe, dar cred ca si asa am intins destul de mult coarda sensibilitatilor.

Sa privim desenul, caci face mai mult decat o mie de cuvinte. Observati perfectiunea cu care Isus a condensat tot ce reprezinta fiecare casa astrologica in cateva cuvinte. Priviti cum a creat o frumusete de rugaciune astrologica. Rugaciunea Vietii.

Astredamus

One Comment

  1. SUPERB ! n-am cuvinte….

    “In numele Tatalui,al Fiului si al Sfantului Duh ” -se incadreaza la fel de perfect in acel trigon,incheind in casa 12 cu AMIN(“asa sa fie”…”asa a fost, asa este si asa va ramane”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.