Denisa

Denisa
Nascuta in 1956, fara a sti ora de nastere.
Fara intrebare.
Acelasi lucru trebuie sa il repet. Ora de nastere v-a individualizeaza ca fiinta unica. Fara ea, e ca si cum a-ti citii un horoscop general facut dupa pozitia Soarelui, sau dupa ascendent. Evenimentele viitoare pot fi identificate ca data de producere a lor, insa pe ce domeniu de viata se vor produce, sau ce tip de eveniment va fi, e dificil de prevazut.

Dna Denisa, aveti un aspect atat de fumos ce v-a da atat de multa hotarare, ambitie si capacitate da canalizare a energiei spre un scop concret, ce duce la implinire tot ceea ce doriti. Este suficient sa credeti si gandul dvs se v-a implinii. Din pacate acest aspect deosebit se opune unor alte aspecte atat de drastice si nefaste, incat fara primul aspect anterior mentionat, nu ati fi putut supravietui in aceasta lume. Vorba aceea: “Domnul a dat fiecaruia posibilitatea sa treaca peste orice necaz.”

Datorita acestor doua grupe de aspecte planetare, atat de diferite, dar atat de complementare, nu ma incumet sa fac previziuni. Aspectele v-a puteau propulsa spre varfuri sau sa fie o “frana” in aceasta posibilitate. Conteaza enorm ascendetul dat de ora nasterii. Cert este ca viata dvs depinde primordial de puterea de afirmare individualiatii dvs. Cu toate astea, indiferent de pozitia urcata pe scara sociala, evenimentele dramatice prin care a-ti trecut si avand in vedere varsta prezenta, sunteti o persoana inteleapta, foarte inteleapta.

Un alt aspect cert, este necesitatea si obligativitatea de a face calatorii in strainatate. Strainatatea v-a aduce un echilibru energetic in complementaritatea mai sus expusa. Ea aduce o mica aplatizare a extremelor date de evenimentele negative.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.