Ioana

Ioana nascuta la 05 05 1988 in jud Cluj

Vreau sa incep cu calitatile pe care la aveti, deoarece mie greu sa vorbesc despre lucrurile neplacute, sunt prea contrastante. Aveti valeitati artistice certe, depinde de D-voastra in ce masura vor fi ele fructificate. Deasemennea, puteti fi un manager de succes, un director economic sau comercial. Orice cale veti alege veti avea un succes care va va aduce pe linga avantaje materiale un succes social maximum posibil. Nu aveti dusmani ascunsi, dar veti avea concurenti si adversari redutabili, inarmati cu multe informatii (cel putin vor fi pe fata). Ambitia, dorinta de a fi stralucitoare si de a impresiona pe ceilalti, este sustinuta de o gandire adaptabila si versatila, o minte agila si isteata. Asadar drumul spre succes si recunoastere publica este ca si garantat. Mai mult, tot ca o calitate, este faptul ca sunteti privita si cu o oarecare teama de catre ceilalti, ceea ce ii face sa va respecte si mai mult. Peste toate aceste lucruri frumoase vine familia… care are puterea de a strica toata acesta constructie frumoasa, nu parintii sunt problema ci familia (cu toate aspectele ei colaterale) pe care o veti intemeia. Sa nu priviti acest lucru cu teama ci in primul rand cu o foarte mare responsabilitate, si in plus, sa deschideti ochii foarte bine ( atat la propriu cat si la figurat). E posibil sa va casatoriti din dragoste sau datorita avantajelor materiale, nu asta e esenta ci faptul ca va veni un moment cand veti fi obligata sa restructurati din temelii tot ce inseamna casa si familie.

Ati putea abandona totul si pleca in locuri straine sau ati putea ramane si cu o forta de regenerare (care e alaturi de D-voastra) sa eliminati tot ce ea ce e rau sau tensionat, veti fi capabila sa duceti acest lucru la bun sfarsit. Si pe urma va fi bine. Vam spus adineaori ca trebuie sa deschideti ochii bine, motivul e pentru ca asupra D-vostra planeaza mereu un pericol real, concret si fizic de la parteneri, posibil de la sot.

Daca simtiti ca va abateti de la destinul D-voastra, nu ezitati sa va retrageti spre meditatie in locuri izolate dar incarcate de splendoare naturala sau sa vizitatati locuri incarcate de energie spirituala sub toate formele, inclusiv grupuri pe discutii filozofice.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.