Bani

Bani in vis reprezinta intotdeauna o problema a valorii tale, a ceea ce esti, ce vrei si ce oferi. Simbolizeaza capacitatea de a-ti pune in valoare talentul pentru a crea plusvaloare, pe principiul munca este o marfa. Cum si cu cat i-ti vinzi puterea de munca? In final vorbin de succes material, prosperitate, incredere in propria valoare, mergand pana la egoism sau generozitate.

Cand gasesti bani, in zilele urmatoare vei descoperii un nou potential, pe care urmandu-l vei castiga bani. E vorba de aptitudinile si posibilitatile tale, care pana acum nu a fost exploatate la adevarata lor valoare.

Cand oferi altuia bani in vis este un semn bun, prin care rasplatesti pe cineva, recunosti valoarea cuiva si astfel vei avea parte de relatii interpersonale benefice, prospere si pe termen lung. Rasplatind esti rasplatit.

Cand primesti bani, este necesar sa faci diferenta intre doua situatii.

  • cand dai ceva la schimb pentru banii primiti – Este un semn bun pentru viitor. Simbolizeaza munca ta care va fi rasplatita material. Priceperea ta in manuirea relatiilor si a informatiilor, i-ti va aduce beneficii materiale.
  • cand primesti bani fara a oferii nimic la scimb celuilalt, indiferent de modalitatea in care primesti acei bani in vis – Reprezinta pierderea stimei de sine. Poate urma o cearta cu cineva sau o pierdere materiala, cauza esti tu, nu te ridici la inaltimea asteptarilor, urmarea… te impui cu forta si divergentele aduc necazuri. De aceea se zice ca banii reprezinta vorbe multe… pentru ca nu te pui in valoare prin ceea ce esti, ci prin ceea ce ai vrea tu sa fi. E o diferenta… remarcata de ceilalti, si taxata.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.