Roxana

Roxana
Nascuta la 27 februarie, jud Braila
Intrebare: I-mi va fi benefica plecarea mea in strainatate?

Ora de nastere individualizeaza omul, pe baza ei stabilindu-i-se domeniile de viata. Nestiindu-va ora l-a care v-ati nascut, sunt in imposibilitate sa va ofer raspunsul exact. In pofida acesti inconvenient, pot sa v-a ofer, o parte a raspunsului, doar ceea ce este sigur.

Strainatatea este pentru dvs, precum un exil autoimpus. Este locul unde va apropiati de credinta, unde gasiti comuniunea dintre trup si suflet, locul unde va incarcati energetic. Un loc situat langa o apa, ar fi si mai benefic. Trebuie si ve-ti face calatorii in strainatate, durata acestora si aspectul material, sunt legate de domeniul de viata, ce poate fi vizualizat doar pe baza orei natale.

Exista o legatura majora intre strainatate, calatorii si implinirea dorintelor, deoarece aduce echilibru. Odata ce v-ati propus un obiectiv, nimeni si nimic nu poate sta in calea dvs. Sunte-ti capabila s-a purta-ti razboiul suprem. Atat pe latura psihologica, diplomatica, subtila si calculata, cat si pe aspectul duritatii logice si perspicacitatii planurilor minutios pregatite si puse in practica. Putini sunt aceea ce pot descalci structura intortochiata si adanca a acestora. Orice abilitate este necesara, dvs o ave-ti. La varsta prezenta, viata v-a invata ca, pentru a va bucura deplin si pe lunga durata, de atingerea unui scop, secretul este altul. Sacrificiul. Fara sacrificiu personal in favoarea celuilalt, fara sa-i daruiti ceva din suflet celui ce “sta” in calea impliniri dorintei, nu ve-ti avea garantia bucuriei autentice. Plecarea in strainatate este echivalentul acestui sacrificiu. Este sacrificiul ce aduce echilibru. Atat daruirea, cat si autoexilul v-a aduc purificare.


Pe cat de mult sunte-ti inzestrata cu aceste calitati “pamantesti”, pe atat de putin trebuie sa le aplicati. Asemeni unui mare maestru, cu cat este mai antrenat, mai bine pregatit pentru lupta, cu atat mai putin va fi nevoie sa i-si puna in aplicare forta bruta. Cateva gesturi simple, sunt suficiente sa-si doboare adversarii. E o forma a  credintei.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.