Teo Trandafir

Teo Trandafir, Geaman cu ascendent la granita zodiilor Leu si Fecioara. Frumoasa, inteligenta, norocoasa si… “regina”. Este si va fi centrul atentiei, altminteri, daca nu o primeste stie cum sa isi revendice atentia generala. Cineva care isi inchipuie ca o poate domina, se inseala amarnic. Numai ea stie cate sacrificii a facut sa isi atinga nobillele-i scopuri, dar integritatea morala a fost mereu deasupra lor.

Teo Trandafir candideaza la alegerile partiale pentru un loc de deputat in Colegiul 19 al Capitalei care vor avea loc pe 25 aprilie. Va castiga alegerile. Functia ii va fi data ca un “bonus” astral. Un premiu pentru maturitatea deciziilor, organizarea timpului si actiunilor ei din ultimii trei ani. Declaratia facuta recent “Eu, de pilda, am proiectele mele legate de copiii talentati, proveniti din familii defavorizate. Insa e greu sa rezolvi problema la nivel national doar cu un ONG”, este superba. Este cel mai frumos lucru pe care il gandeste, il poate face si ii va aduce bucurie in suflet. Binenteles ca sunt si parti mai putin placute, in castigarea acestor alegeri pentru functia de deputat. Postul il va primii, dar asteptarile si iluziile unora (si aici ma refer la sustinatorii cei cu “functii”), vor fi zdrobite. Si pentru Teo va fi un sacrificiu. Multa tensiune va fi in sufletul ei si multe altercatii va avea cu “mai mult sau mai putin superiorii din parlament”.

Idealurile si gandurile ei nu vor fi implinite in urmatorii trei ani. In schimb, pentru ca dorintele-i tainice sa se implineasca dupa acesti ani, este nevoie sa se gandeasca foarte bine la anul 2007. La tensiunile din acel an si la modul cum a trecut peste ele la finele anului. Numai actionand in concordanta cu invatamintele acumulate atunci, va trece cu bine (sufleteste) urmatorii ani si dupa aceea isi va implinii si idealurile. Abia in acesti trei ani isi va da seama de doua lucruri, sub forma unui test, a ce inseamna sa iti sacrifici sentimente pentru un scop fie el nobil, si al doilea acela de a invata sa se fereasca de un eventual scandal sentimental. Aceasta propozitie o va deranja putin, dar este cel mai important lucru pe care il va invata, motiv pentru care trebuie sa il spun. Ziceam la inceput ca este o “regina”, mai corect si aproape de adevar este ca ea, Teo Trandafir, poate descoperii si propulsa o multime de printi si printese, care sa devina regi si regine, fiecare pe domeniile lor de activitate, (vizavi de copii talentati si defavorizati de imprejurari, dar ajutati de astre).

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.