Gigi Becali

Gigi Becali, un Rac cu ascendent in Balanta o adevarata magie artistica. Poate ca unii dintre noi il catalogam ca un “om putin scolarizat” cu dorinte megalomane capabil de orice actiuni mai mult sau mai putin violente. Total gresit. Gigi becali beneficiaza de un lant al “slabiciunilor”, in care el gaseste o forta deosebita de a-si atinge si satisface in primul rand dorintele sufletesti. Sa incercam sa intelegem: este o persoana care tanjeste dupa echilibru, armonie si comunicare, este loial si corect, mai mult, este un om cu o inalta credinta religioasa in care crede cu toata convingerea, iar pentru indeplinirea lor isi foloseste intuitia la capacitate maxima, calitate de care este foarte constient. Insa in aceasta cautare a echilibrului sufletesc se confrunta cu o timiditate si o teama, dar nu este acea teama bruta pe care o cunoastem, e o teama care provine dintrun amestec de doua aspecte astrologice transpuse si regasite in viata. Odata, din duritatea si multitudinea de probleme ivite pe parcursul anilor cu toti parteneri, care mereu incearca sa-l insele si vor incerca in continuare, si al doilea aspect este datorat problemelor si blocajelor aparute in perioada de scolarizare, fara voia lui, ci totul datorat unor conjuncturi de moment. Pentru a face fata acestor doua aspecte cerul la dotat cu o intuitie de invidiat. Toate astea il fac sa fie foarte virulent si agresiv in discutii.

In ce priveste averea de care dispune, este predispus si e chiar o obligatie de destin ca sa o aibe, este lectia lui de viata, dar pentru a o indeplini nu e suficient sa adune avere ci trebuie sa faca mult bine altora, sa ajute foarte multa lume, carora sa le ofere macar un strop de bucurie. Este adevarat ca toata averea pe care o va face in viata ni se pare ca e obtinuta intrun mod cel putin ciudat, insa acest lucru reiese si din astrograma. In realitate e o avere obtinuta cu multa intuitie si in mod ingenios.  Beneficieaza astral, de protectia celor mai influente persoane cu autoritate publica. Va trebui sa treaca prin numeroase procese si scandaluri pentru a o mentine si marii.

O mare cunoastere a succesului o va obtine in strainatate. Tocmai de aceea a si ajuns parlamentar european. Acum are interdictie prin care nu i se permite sa paraseasca tara, dar in noiembrie cel tarziu se va termina acest blocaj. Din aceasta iarna va incepe o perioada de mari schimbari in viata lui.

Mai multe analize astrologice despre Gigi Becali: Detalii in continuare…

Astredamus

2 Comments

  1. Domnule astrolog, am inteles ca Gigi Becali trebuie sa faca bani cu nemiluita ca sa isi implineasca destinul, dar ati putea explica mai detaliat, adica de ex. cine poate sa il ajute sau cine poate sai puna obstacole in cale, etc… chiar asa de bine poate sai mearga mereu… cu toate problemele de pe capul lui. Imi cer scuze daca intrebarea mea deranjeaza.

    • Bine ai venit Robyn. Intrebarea e foarte complexa, deoarece acumularea de bani sau avere, tine de mai multe domenii, poate fi vorba de bani facuti personal, de bani primiti cu titlu gratuit adica mosteniri sau cadouri, de bani facuti prin prestarea de activitati obligatorii pentru altii, etc… Tu nu ai specificat la care fel de bani te referi. Din alt punct de vedere, intrebarea ta se refera si la destinul lui Gigi Becali, dar ai pomenit si de karma lui, daca am inteles eu bine. In sfarsit… eu iti voi raspunde din punctul de vedere al banilor obtinuti prin munca lui proprie, dar tinind seama atat de karma cat si de destin. Destinul lui este sa acumuleze avere dar in acelasi timp sa faca fericiti multi oameni. El poate castiga sume imense de bani prin raporturi de colaborare si contracte cu alti oameni in special pe domeniul artei( sub diverse forme) si al sportului. Transferurile de jucatori sportivi prin intermediul clubului, sunt un lucru pe care doar o intuitie iesita din comun o putea prevedea. Daca sufera pierderi in acest domeniu se datoreaza unei increderi prea mari si usor naiva in oameni, a unei comunicari defectuoase cu ceilalti precum si a modului mai mult sau mai putin vijelios de abordare a partenerilor. Ar mai putea sa-i puna obstacole si autoritatile de stat, dar cu sanse mici de izbanda. Iar, in contraparte, beneficiaza de ajutorul unor oameni foarte influenti si cu mare putere de analiza si decizie. Aceste persoane influente sunt o cheie sensibila si periculoasa in mana lui Becali, deoarece pe deoparte au interesele lor care de multe ori sunt antagonice lui Becali, dar pe de alta parte sunt si de aceasi parte a baricadei, oferindu-i ajutor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.