Alianta Vadim – Becali, PRM – PNG

Pe fondul pregatirilor electorale, aflam din media despre o noua alianta PNG + PRM link-uri externale: www.gandul.info, www.nasul.tv, www.curentul.ro, etc.
Aceasta alianta este facuta sub semnul Soarelui in Pesti, cu trei planete aflate in tranzit retrograd, Mercur, Marte si Saturn. Alianta va fi puternica, de durata, planuita cu inteligenta, la detaliu si cu o intuitie excelenta. Datorita acestor retrogradari, oamenii nu constientizeaza impactul si adevarul din spatele aliantei. In ce masura este de folos cetateanului sau destinului Romaniei, este o cu totul alta analiza, ce tine de stabilirea unor repere fata de care sa ne raportam analiza.
In ce priveste pionii principali PNG si PRM, i-si vor atinge scopul si obiectivele. Retrogradarile planetare aduc implinirea obiectivelor gandite si nu a celor spuse in public. Alianta si reprezentatii ei, in aceste conditii astrale ale momentului, vor obtine prosperitate, fertilitate si mai ales siguranta. Succesul va fi obtinut prin impact emotional asupra alegatorilor, in special asupra sexului feminin. Ambele parti vor beneficia de un sprijin providential.
In aceasta alianta, Corneliu Vadim Tudor este cel care a facut compromisul, ceea ce este bine in aceasta conjunctura astrala. Vadim are tot suportul astral in astrograma natala pentru a ajunge un mare om de stat. Dificultatea lui consta in a ajunge la inima oamenilor din putin prea multa critica. Becali este omul ce stie sa atinga sufletul omului. Ideile lui Vadim transmise alegatorilor prin vorbele lui Becali vor asigura succesul aliantei. Vadim planifica si gandeste, Becali executa si vorbeste. Acesta este succesul aliantei.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.