Energia astrala a zilei, 7 aprilie 2014

a7Sub impulsul unor stari de natura emotionala evem riscul producerii unor neintelegeri in familie sau cu rudeniile. In mediul familial si sentimental ar fi indicat sa nu ne exprimam convingerile si ideile intr-o maniera hotarata sau prea convingatoare, pot fi interpretate si intelese ca fiind brutale. Sper ca aceste incidente sa fie rare, iar persoanele mai in varsta sa aplaneze inca din fasa astfel de situatii. Dealtfel ideile salvatoare vin azi de la cei trecuti de prima tinerete. In pofida acestor neplaceri casnice, lucrurile evolueaza pozitiv in mediul profesional si social. Entuziasmul este prezent. Investitiile sunt favorizate. Evitam sa ne gandim la lamurirea unor dificultati sentimentale, ca sa nu ratam ocazia obtinerii unor facilitati financiare.

Afla interpretarea astrogramei tale:


Si in aceste domenii de viata o persoana mai in varsta ne va influenta pozitiv, canalizandu-ne energia pe calea unei eficiente maxime.

Astredamus

2 Comments

  1. Am scris articolul despre eclipsa de Luna din 15 aprilie 2014. Acesta este link-ul http://astredamus.com/?p=7092

    Primele afectate sunt zodiile Balanta si Berbec, urmand la mica distanta Rac si Capricorn. Sanatatea lor va fi afectata prin rani fizice, boli acute cu febra, in masura in care au deviat de pe drumul destinului. Pentru a evita astfel de neplaceri, aceste zodii trebuie sa ia decizii, sa actioneze, sa arate curaj si indrazneala. Domeniile de viata unde este nevoie de aceste schimbari s-au “profilat” in ultima perioada din viata nativilor.

  2. Ne puteti vorbi si despre eclipsa de Luna din 15 aprilie si despre cat de mult va afecta sanatatea Berbecilor si relatiile Balantelor aceasta eclipsa? (Cel putin asa afirma alte site-uri de astrologie). Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.