Nae Nicolae – i-a fost sortit sa moara prematur?

nae nicolaeSuflet evoluat, aflat la ultima reincarnare. Venit in aceasta viata ca sa-si recupereze bunurile si valorile materiale ce i-au fost datorate din alte vieti. Bogatii financiare prin care sa ajute si sa aline viata altor suflete de pe Pamant.

Iese din discutie ipoteza sinuciderii. In momentele dinaintea accidentului a vazut pericolul, dar gandirea logica si convingerea pe care o avea in caracteisticile tehnice ale masinii, i-a dat siguranta ca va trece cu bine peste acel moment de cumpana. In zilele dinaintea mortii Nae Nicolae a gasit solutia ideala pentru viitorul lui. Prin acea solutie gandita si analizata reusea sa depaseasca eventuale dificultati din viata.

Da, avea riscul unei morti premature. Risc ce putea sa fie evitat. Cauza astrala a mortii a fost: solutia ideala pe care a gasit-o pentru viitorul lui nu se potrivea cu destinul. Pentru a nu-si creea karma viitoare, Domnul la trecut la cele vesnice.

Daca stam sa cautam o legatura dintre destinul lui si momentul accidentului este urmatoarea: logica, rationamentul si credinta in date tehnice pe care se baza in dauna destinului care spunea sa puna accent pe credinta, spiritualitate, sacrificiu si daruire in folosul celorlati semeni. Graba nu se potrivea cu destinul, incetinirea ritmului era solutia pe care trebuia sa o aplice in astfel de situatii. E contrar logicii sa franezi cand ai siguranta data de tehnica. Un motiv in plus sa ne cunoastem tainele modului de comportament conforme cu destinul personal.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.