Ultimul divort intre Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu

Silviu Prigoana si Adriana BahmuteanuOdata cu aceest divort, cateva detalii aici… si aici… s-a terminat sirul casatoriilor si divorturilor dintre Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu. Obligatia Karmica pe acest domeniu al vietii ce-l avea de implinit s-a dizolvat.

Orice reintoarcere viitoare a Adrianei, spre a “reinvia” intr-o forma sau alta casnicia alaturi de Silviu va fi sortita esecului. Va avea pierderi mari si va fi un semn ca nu se afla pe drumul destinului ei.

Pana spre sfarsitul anului 2014 ii prieste singuratatea, meditatia si analiza. Acum isi va descoperii valoarea si identitatea pierduta in ultimii ani. Va gasi locuri si activitati generatoare de venituri materiale. Se poate pregatii pentru o noua relansare profesionala dupa perioada mentionata. Toate actiunile ei, vor determina anul 2015.

De cate ori se plange public cat ii este de greu si cate trebuie sa infrunte, indure ea… isi va gasii suport divin si forta interioara pentru a infrunta vicisitudinile vietii. Adica e de bine.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.