Sanii – patologie si diagnostic astrologic

saniMulte femei sunt speriate in ziua de azi de incidenta crescuta a bolilor asociate sanilor. Gama patologica este diversa, afectiuni inflamatorii, supurari, chisturi, infectii pana la formatiuni lipomatoase. Voi enumera cauzele obiective ce duc la aparitia acestor afectiuni. Inlaturatile din viata dvs si vindecarea sanilor se va petrece miraculos.

Bolile si durerea din sani tine de zodia Rac si guvernatorul acesteia, Luna, respectiv aspectarea lor natala.

Primele simptome de durere a sanilor apar ca urmare a grijilor zilnice inutile, a stresului, a gandurilor negre si ingrijorarilor la ce va fi maine. Urmatoarea pe lista este relatia cu copii dvs, ma refer la aspectul “Oare ce va face copilul meu?… la scoala, la joaca sau in caz de…” Stiti povestea cu drobul de sare? Acest tip de comportament duce la imbolnavirea sanilor.

     Afla mai mult despre tine din astrograma natala:

Alte cauze, dar nu cele din urma sunt modul in care femeia are grija de alimentatia intregii familii. Ce si mai ales cum ofera membrilor din casa mancarea. Importanta nu este valoarea mancarii, cat sufletul, bunatatea si bucuria pe care ea il depune ea in tot tot acest proces, de la prepararea pana la oferirea hranei.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.