Femeie batrana

Femeie batrana

Femeie aparuta in vis semnifica griji, boli, dificultati sau framantari sufletesti. Sunt neplaceri care te vor afecta vizibil. Pot aparea probleme de ordin sentimental fie ca esti sau nu intr-o relatie stabila. Este indicat sa fi prevazator din toate punctele de vedere in urmatoarele zile. Femeia se traduce prin viata ta, sufletul tau si capacitatea organismului de a metaboliza. Oricare din acestea, fiind afectate, in parte sau totalitate este un semn de tensiune si primejdie in perioada urmatoare.

Exista o singura diferenta data de varsta persoanei de sex feminin visata. Respectiv cand este vorba de Fata tanara Detalii aici… , Femeie Detalii aici… sau Femeie batrana

In caz ca visezi o femeie batrana, exista aceleasi riscuri expuse. Diferenta este data doar de modul in care aceste neplaceri te voi afecta. Femeia batrana inseamna ca vei constientiza dificultatile si le vei depasii datorita experientei de viata (indiferent ce varsta ai in acest moment). Intotdeauna Divinitatea ne pune in spate atat cat suntem capabili sa ducem.

In toate visele cu femei exceptie face mama, sotia si copilul de sex feminin. Ele se interpreteaza separat.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.