Legile Justitiei

Din toata floarea cea vestita a intregului PSD, nu s-a gasit unul care sa intrebe un astrolog despre energiile astrale ale vremurilor prezente, in ce priveste schimbarile legislative radicale din domeniul justiei? Un anume gen de panica sa-i preseze, sa ignore orice si oricum? Foarte posibil. Tot astrele o spun.

Avem Mercur Rx in Sagetator (semn prin excelenta al legislatiei din domeniul justitiei) cu Saturn prezent aici, iar guvernatorul zodiei alaturi de Marte in Scorpion. Astfel, tot ce este facut in viteza, imoral, incorect, fortand reguli si sarind etape, fara o dezbatere reala va fi aruncat la “cosul de gunoi”.

Toate aceste legi ale justitiei ce fac obiectul dezbaterilor din Parlamentul Romaniei din aceste zile NU vor intra in vigoare. Ele vor fi refacute intr-o noua maniera, clara, cu un continut corect si moral.

Aceiasi actori, au mai mosit in primavara un proiect nascut mort. Era legat de impozitul pe gospodarie si consultanti fiscali. Am spus aici ca e vorba-n vant si asa a fost.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.