Urania – Simona Varzaru

Peste cu ascendent in Capricorn. Primul lucru care se remarca din harta astrologica este dragostea nemarginita pentru stiintele metafizice in general si binenteles astrologia in special. Ar putea castiga foarte multi bani cu ajutorul acestor cunostinte de care dispune, dar a ales sa se imbogateasca si sa acumuleze invatatura ezoterica de un inalt grad de calitate. Dispune de o fantezie extraordinara pe care o aplica in acest sens cu curaj.

Toata energia de care dispune, si-o indreapta spre intelegerea fenomenelor metafizice cu un inalt simt de raspundere si o mare seriozitate morala. Poate sa aibe un mare succes daca ar concepe si scrie carti. Nu prea are simtul afacerilor, iar daca a incercat sa faca a avut parte de numeroase complicatii si nu din vina ei. Dimpotriva ea este o persoana pentru care binele comun si intelegerea este pe primul loc. In domeniul carierei, comunicarea cu ceilalti ii asigura succesul, pe care nu il urmareste in mod obsesiv. Faptul ca prezenta ei in media este usor voalata se explica prin amalgamul dintre complicatiile cu partenerii de afaceri, dragostea pentru cei multi pe care se simte datoare sa-i ocroteasca si obligatia ei din destin de a oferii ajutor prin comunicare. Multi oameni puternici nu o agreaza, iar in majoritate pentru ca este peste capacitatea lor de a o intelege pe Urania, dar nu prea au ce face, caci au un adversar peste masura lor, care foloseste rabdarea, intelegerea si intelpciunea. Cred ca ii compatimeste.

Anul 2010 va aduce pentru Urania noi provocari in ce priveste cunostintele ezoterice. Exista probabilitatea sa scrie carti in domeniu. In orice caz va fi un an de gandire pentru o noua etapa a vietii ei. Tot ce va pregatii ne va oferii incepand cu 2013. Ati observat ca am specificat de multe ori ca noi vom fi beneficiarii cunostintelor ei, deoarece toata invatatura de care dispune ne-o ofera din suflet, cu dragoste si bucurie.

continuare 2, continuare 3, continuare 4, continuare 5 (aici e deschis pentru comentarii)

Astredamus