Se va afla adevarul despre moartea Madalinei Manole

Renumele “Fata cu parul de foc”, care a insotit-o in viata, este si cheia in descoperirea adevarului in aflarea cauzei mortii ei. Exista un mister privitor la raportul medico-legal, deoarece nu se stie public nimic referitor la rana de la cap si influenta ei in tristul eveniment. Probabil expertii judiciari au motive intemeiate, ce tin de evolutia anchetei judiciare. Graba in ce priveste verdictul dat de autoritati, sa datorat si nevoii eliberarii unui certificat de deces necesar Bisericii pentru savarsirea ritualului de inmormantare.

Peste toate aceste decizii luate in graba, se va revenii. Sa nu ne miram, auzind schimbarea verdictului de suicid. Tranzitul astral din momentul mortii indica “moarte cu binecuvantare Dumnezeiasca”. Eu am sustinut si sustin in continuare ca Madalina nu s-a sinucis. Nu ii putem reprosa intentia directa si pozitiva. Contextul astral al evenimentului, arata un cumul dat de “lovitura la cap” (cu sau fara intentia cuiva) si ingerare de produs toxic naturist. Expertii vor stabilii sirul exact al evenimentelor petrecute in ultimele clipe ale vietii ei.

Nevinovatia ei va fi dovedita si va avea parte de a doua slujba religioasa. Spun a doua, deoarece din punct de vedere astral, ceremonia “oficiata pe scurt, de un singur preot, si in exteriorul bisericii” o consider ca fiind slujba religioasa. Pot sa spun ca e de tip modern – conform conjunctiei Uranus-Pluto de pe casa vietii.

Mai mult despre Madalina Manole: Detalii in continuare…

Astredamus

2 Comments

  1. Buna ziua.Madalina nu mai este printre noi,fizic,si i se simte lipsa mai tare decat i sa simtit prezenta in ultimul timp.Poate sa sinucis sau poate aveti dreptate,a fost ucisa dar,pe ce va bazati cand sustineti asta?Eu cred ca sa sinucis si mi-ar parea rau ca acest subiect sa semene cu celebrul caz al elodiei.E foarte dureros ca nu mai este printre noi.Dumnezeu s-o odihneasca si sa o ierte.Vad ca noi nu prea vrem sa o lasam sa doarma linistita.Cu stima.

    • Toate analizele pe care le fac se bazeaza strict pe interpretarea pozitiilor astrale. Aceste aspecte le consider primordiale.
      Parerea mea personala bazata pe logica si ratiune, poate fi in acord sau nu. Insa ceea ce public… este interpretarea data de pozitia planetelor pe astrograma personala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.