Din nou la drum

Am ajuns la cea de a treia faza (ultima) a lui Mercur retrograd din Fecioara. Merge direct. Aceasta perioada este cuprinsa intre 5.09.2017 ora 14:28 si 30.09.2017 ora 3:42. Am insistat pe aceste aspecte ale lui Mercur retrograd deoarece el incheie un ciclu si incepe altul. Ciclul este de aproape doi ani. Acesti doi ani pot fi de sine statatori sau doar un capitol al unui ciclu mai mare.

Schimbarea adusa de aceste faze este certa in viata fiecaruia. Cititi articolele anterioare cu interpretarea perioadelor pe care le-am indicat si suprapunetile peste evenimentele din viata dvs. Veti avea un tablou de ansamblu clar (la finalul lunii septembrie). In principiu pozitiv. Nu neaparat tuturor, pentru ca multe comportamente sau actiuni neconforme cu destinul (programul divin propriu) se platesc si corecteaza in aceasta viata. Eclipsele sunt astfel de momente de repozitionare, un reboot system now. Ultima eclipsa inca mai are efecte (pe 18 – 20 septembrie).

Asadar, start spre un nou capitol de viata cu noi posibilitati materiale si spirituale. O noua experienta pe acest drum divin al cunoasterii ce transcede materia.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.