La munca

Incepand cu 05.09.2017 ora 12:34 si pana la 22.10.2017 ora 21:28 Marte va tranzita semnul zodiei Fecioara.

Avem parte de multa munca; obligatorie, suplimentara, obositoare, neplacuta si injositoare dar necesara. Pana la epuizare. Mai corect ar fi sa spunem mult efort, atat fizic, cat si intelectual. Pentru orice vom muncii mai mult decat ar fi normal.

La modul general toti vom depune efort si munca intensa spre a construi ceva. Conform propriei astrograme, unii profesional, altii in diverse domenii de viata: in iubire, acasa, financiar, invatatura, pentru propriul fizic (antrenamente), pentru sanatatea trupului… In orice caz, ne vom stradui din rasputeri pentru ambitiile noastre.

Ideal ar fi sa fim prudenti, rationali, harnici, constiinciosi si in primul rand sa acordam o mana de ajutor oricand ni se va cere. Da, in acest iures de obligatii, in mica pauza dintre doua alergaturi, a ajuta este cea mai benefica cale de a evita energia negativa (indiferent de forma pe care o ia) din viata noastra.

Posibil vi se para greu acest tranzit. Insa roadele lui vor fi peste asteptari. Vom prinde idei din zbor si vom extrage maximum de profit din ele.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.