Luminarea mintii

Scriam aici Incep sa se invarta rotitele despre prima din cele trei faze ale lui Mercur retrograd. Acum suntem in a doua faza, cuprinsa in perioada 13.08.2017 pana la 05.09.2017. Mercur va traversa in sens invers cerul, din Fecioara in Leu.

In principiu, Mercur nu se refera la bani (exceptand unele astrograme natale). El are treaba cu informatia, mobilitatea (fizica dar si intelectuala), actele si comunicarea. Deci, ceea ce stim. Că aceasta informatie e transformata ulterior in bani, e alt subiect. Legat de partea financiara, coroborati acest articol cu acesta de aici Venus in Rac sau viata frumoasa si veti avea tabloul de ansamblu.

In aceasta perioada vom “descoperii” cat de ascunsa poate fi lumea prin dorintele si intentiile fiecaruia. Nu neaparat in sens negativ. Poate am omis noi sa-i intrebam/discutam de un aspect sau altul. Important e ca acum ies la iveala diverse chestii despre oameni si fapte. Auzim sau ni se spune adevarul despre altii.

In lumina noilor informatii, perspectivele planurilor personale capata precizie si sens. Pe masura ce vor trece zilele din aceasta a doua faza a lui Mercur in Fecioara vom regandi planurile noastre si ne vom repozitiona vizavi de ceilalti. Dupa 27 august totul va fi coerent si clar.

In aceasta perioada vom gasi lucruri uitate, in special acte. Ne vom intalnii cu iubiri din trecut. Se vor schimba oamenii de incredere ai celor puternici. Ne va lua “gura pe dinante” si vom vorbi mai mult decat trebuie. Acum, urechile care nu se vad asculta. Tacerea e de aur.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.