Horoscopul verii 2013

Horoscopul verii 2013Am sa descriu principalele efecte ale astrelor asupra noastra din aceasta vara. Tehnic ne influenteaza energia lui Marte care tocmai a intrat in semnul Gemenilor. Din 13 iulie Marte intra in semnul Racului unde va sta pana la finalul verii adica 28 august 2013. Aici se va intalni cu Luna neagra din Rac, amplificata de Jupiter si in opozitie cu Pluto.

Dupa cum observati (ma refer la cei care au cateva notiuni elementare de astrologie) principalul domeniu de viata aflat sub influenta astrelor este caminul si familia, cu implicatie directa asupra implinirii personale sau tocmai din cauza acestei dorinte de implinire a nevoilor sufletesti. Si daca nu este de ajuns… acest tranzit a lui Marte din aceasta vara pregateste terenul (deloc placut in prima parte a verii) pentru retrogradarea lui din zodia Balanta (alt semn cu implicatie directa asupra relatiilor familiare). Am spus ca nu e prea placut deoarece Gemenii sunt casa a 12 de la Rac (familie).

Sa mai spun ceva, tot tehnic? Ca o cireasa pe tortul de mai sus, de anul viitor ne asteapta o suita de eclipse pe axa relationala Berbec – Balanta, deciziile tale versus ceilalti. Cea din 15 aprilie 2014 va “paraliza” emotional femeile, vor cadea in prapastia disperarii (Sunt prea dur? Da, din cauza ca nepasarea fata de “EL alesul” si pasivitatea de a sta in numita “zona de confort” vor fi taxate). Masurile de precautie trebuie luate din aceasta vara. Asa ca… ne asteapta o vara teribil de ferbinte sau cel putin primele scantei ce vor aprinde anul viitor segmentul relational. In ce masura aceste scantei vor putea fi stinse depinde de astrograma personala a fiecaruia.

Concret. Pentru cei singuri, astrele le ofera sansa de a intalnii persoana mult visata si cel tarziu anul viitor sa o legalizeze in fata autoritatilor statale. Deloc nu va fi simplu. Vor trece initial printr-o despartire de vechiul prieten/a, alaturi de care au petrecut cel putin catinva ani. Vor intalni in aceasta vara pe cineva dupa care i se vor aprinde calcaiele, si vor vrea cu tot dinadinsul sa-si uneasca destinele. O parte se vor casatorii acum iar cealalta parte in anul ce vine. Nu va conta reprosurile celor apropiati de genul “Renunti atat de usor la o relatie de prietenie de cativa ani si vrei sa te casatoresti instant? Nu te mai recunosc! Cat de bine il cunosti pe acest nou intrat in viata ta?” Acest tipar iesit din comun se datoreaza energiilor astrale mai sus specificate. Cat e de bine acest comportament? Depinde de configuratia astrala din momentul nasterii persoanei in cauza.

Pentru cei casatoriti, astrele le pun la incercare stabilitatea caminului. In primul rand din punct de vedere al comunicarii… ca de aspectul financiar si material ce a fost mai greu s-a trecut, urmeaza doar sa se puna in aplicare lectiile invatate. Va apare tentatia si ispita. Unii se vor simtii sufocati sau neimpliniti sufleteste in relatia familiala, iar cerul le va aduce ispita “Luna neagra”. Altii vor risca o noua relatie ascunsa, ispititoare, ce are toate sansele sa iasa la suprafata. Samburii despartirii vor incoltii.

M-am referit in primul rand la relatiile de familie, deoarece ele sunt primele vizate de astre. In aceiasi masura sunt vizate relatiile parteneriale privitoare la afaceri. Aici exista riscul de a descoperii valori ascunse de partener sau va iesii la suprafata dorinta lui de a-si gasii alti parteneri. In aceasta vara este indicat sa fiti cu mana pe bani si ochii la el.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.