Semeanu Laura Ovidia

siglaBuna seara ma scuzati pentru deranj dar sant disperata sa îmi gasesc un loc de munca, voi reusi? …..sant nascuta pe 17.02.1975, la ora 16,30 M-am nascut în localitatea Drobeta Turnu Severin jud.Mehedinti

Mai important decat gasirea unui loc de munca este sa cunoasteti cuzele acestei probleme intampinate in viata dvs. Daca le constientizati, veti avea un loc de munca stabil, bine platit si placut, va fi o consecinta fireasca.

1 – Familia – in sensul ca mentinerea unitatii familiei dvs este mai importantsa decat profesia sau cariera. Cat timp atentia, energia si interesul dvs se vor indrepta spre planul profesional… veti avea pierderi atat in casa cat si la munca. Canalizativa energia spre familie, unitatea ei si veti avea un loc de munca stabil, va fi o urmare fireasca si benefica, un cadou colateral.
2 – Calatoriti in locuri indepartate, in locuri pline de energie spirituala. Ati observat ca si o mica plimbare va transforma gandirea si mai ales oportunitatile?
3 – Acceptati schimbarile si provocarile in viata dvs, ca o modalitate de evolutie spirituala. Neacceptandule si impotrivinduva acestora, le veti simtii ca piedici si blocaje in viata. Cu cat mai mult va impotriviti acestora cu atat mai mult ele se vor transforma in drame familiale si personale. Primul domeniu de viata afectat va fi in casa si pe cale de consecinta sufletul dvs.

V-am spus acestea deoarece anul viitor in primavara veti trece printr-un moment cheie, fie veti gasii ceva de durata extrem de lunga (ani multi de zile) fie in toti acesti ani ce urmeaza, veti avea instabilitate profesionala. Rezolvarea sta in cele 3 puncte de mai sus.

Astredamus

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.