Irinel Oprea

Cand v-am ales nu m-am uitat peste astrograma dvs. Specific acest aspect, deoarece dvs nu aveti voie sa primiti si sa acceptati lucruri gratuite, indiferent cat de tentante ar fi acestea. Toate trebuie sa le obtineti prin efort propriu. Este un aspect foarte accentuat in astrograma dvs, al unei obligativitati pe care nici in “trecut” nu le-ati dus la imdeplinire. In aceasta viata, vrand nevrand, sunteti obligata astral sa scapati de aceasta karma. Oferiti cuiva necunoscut, un serviciu gratuit, o favoare pentru ca sa inlaturati orice neplacere posibila, in contrapartida cu informatiile pe care vi le spun. Poate asa trebuia sa se intample.

Este necasar sa depuneti efort pentru fiecare lucru obtinut in viata. Nu acceptati nici o gratuitate sau ajutor din partea oricarui posibil protector. Vi se ofera aceasta “ispita” in principal de la oameni puternici si cu functii de decizie. In pofida tentatiilor, dvs insiva trebuie sa oferiti ajutor dezinteresat, in principal persoanelor mai varstnice si celor necunoscute, intalnite intamplator.

Nu va consumati energia fizica si mentala in discutii sterile si fara sens. Canalizati-va intrega capacitate mentala si fizica spre atingerea scopurilor si telurilor dvs. luand decizii si asumandu-va orice responsabilitate este necesara si cade in sarcina dvs. Nu va eschivati sub nici o forma cand trebuie sa decideti si sa hotarati. Eschivare inseamna boala… orice problema de sanatate cat de mica, inseamna ca: fie nu v-ati asumat raspunderea, fie nu ati luat o decizie ce se impunea a fi luata. Reveniti asupra situatiei, corectati circumstantele si sanatatea dvs se va reinstala in mod miraculos.

Trebuie sa stiti ca nu este important cum va vad ceilalti sau ce cred despre dvs, important este sa nu considerati nici o data ca cineva v-ar vrea raul. Altfel ajungeti la discutii in contradictoriu cu tot anturajul dvs… si de aici doar neplaceri personale. Aveti o capacitate deosebita de a aduce echilibru, de a negocia si de a gasii solutii pentru fiecare parte implicata. Folositi aceste inzestrari pentru pace, armonie si echilibru.

Viata dvs va fi o vesnica cautare a rezolvarii unui conflict interior – dorinte personale sau drumul destinului. Cheia aplatizarii neplacerilor cauzate de acest aspect este in cele cateva randuri de mai sus.

O alta obligativitate astrala este sa fiti casatorita, sa aveti un partener sentimental stabil. Indiferent ce se intampla, un partener langa dvs este vital, in pofida a orice motiv invocat. Din punct de vedere al sanatatii, protejativa rinichii si zona inferioara a picioarelor.

De vreo doi ani in viata dvs si-a facut loc un nou inceput… in curand “drumul” se va stabiliza si fructifica.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.