Copilul Pesti

Copilul Pesti are o nevoie primordiala de a fi invaluit in iubire, liniste si armonie. Negasind-o in lumea reala, si-o va crea singur intr-o lume a viselor cu ochii deschisi. Comparativ cu alti copii, este foarte sensibil si inconstant. Isi va schimba atitudinea si starea sufletesca de la o clipa la alta. Chiar daca e foarte vioi, are nevoie de o doza mare de liniste. Are o fantezie uluitor de bogata si o profunzime a emotiilor care il poate tulbura.

Este foarte dificil pentru el sa isi stabileasca limitele. Cea mai subtila remarca rautacioasa din partea altui copil sau a unui adult il poate rani mult pe plan emotional. El nu are o anume protectie sau forta precum Racul ori Scorpionul, motiv pentru care lacrimile reprezinta pentru el modalitatea de a-si exprima suferinta. Nu va alarmati daca plange usor din orice motiv, este felul lui de a face fata situatiei.

Oferiti-i multa siguranta, imbratisari si sarutari, este mai important sa hraniti sufletul copilului Pesti decat trupul lui. Nu trebuie sa va asteptati ca el sa aibe initiative sau intrebari directe ori taioase, adora metodele sofisticate si cu multe meandre. Este foarte important pentru el sa fie crezut si inteles. De aceea, pentru educare, e nevoie de foarte multa rabdare si fermitate, deoarece vi se pare ca traieste pe o alta planeta. Dar o disciplina prea stricta il poate face nefericit si ii scade mult ramdamentul. Cautati sa il invatati cum sa se organizeze si, mai ales, “impingeti-l din spate”, pentru a scoate din el adevaratele posibilitati pe care le are. Are o memorie vizuala excelenta si o inteligenta intuitiva, ceea ce il face sa deteste teoriile. Jucati sah cu el, pentru a-i dezvolta gandirea si rationamentul logic. Daca pare linistit, e doar pentrru ca se leaga cu dificultate de cineva si prefera sa isi imagineze initial in minte diverse scenarii. Nu e de mirare ca este atras de arta in general.

Incurajati-l si indemnati-l sa isi exprime fizic numeroasele sale talente, deoarece initierea intr-o disciplina artistica asupra careia are valeitati ar putea fi viitorul lui. Acest copil are o inima plina de compasiune pentru orice fiinta. Dv puteti crea si forma un adult spiritual si creativ, care prin moralul, bunatatea, intelepciunea si iubirea lui poate transforma, inspira si ridica pe multi dintre semenii sai.

Aceaste analize sunt facute doar in functie de pozitia Soarelui, fara a tine cont de celelalte aspecte planetare, care sunt mult mai importante. Descoperiti talentele pe care le detine, provocarile si propriul destin al copilului Dvs, accesand Servicii astrologice.  Detalii…

Astredamus

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.