Copilul Pesti

Copilul Pesti are o nevoie primordiala de a fi invaluit in iubire, liniste si armonie. Negasind-o in lumea reala, si-o va crea singur intr-o lume a viselor cu ochii deschisi. Comparativ cu More »

Copilul Varsator

Un copil Varsator este o adevarata provocare pentru orice parinte. Sa nu va bucurati atunci cand observati si considerati ca este linistit deoarece, in acest mod, poate deveni un “izolat”. Inca de More »

Copilul Capricorn

In primi ani din copilarie veti intampina cateva probleme de sanatate cu el, si chiar raniri. Cu trecerea timpului, va devenii un copil robust si bine facut. Veti fi mandru si fericit More »

Copilul Sagetator

Copilul Sagetator este o minge de foc, entuziast, exuberant, gata oricand de a sari pe/de pe diverse scari, iar genunchii juliti vor fi la ordinea zilei. Va fi amuzant, sacaitor si frustrant, More »

Copilul Scorpion

Aparitia unui copil Scorpion intr-o familie de parinti cu suflet delicat, va fi o motivatie certa pentru a va cali temperamentul. Nu cred ca veti putea percepe vreodata profunzimea acestui copil talentat, More »

Copilul Balanta

Copilului dvs din zodia Balanta, ii place sa fie iubit. Veti observa ca de mic incearca sa fie in acord cu ceea ce isi doresc prietenii de joaca sau familia de la More »

Copilul Fecioara

Dragi parinti, daca aveti un copil Fecioara, aveti o sarcina foarte dificila de indeplinit. Dar eforturile va vor fi incununate de succes si veti crea un om care poate excela in orice More »

Copilul Leu

Ati observat ca, copilul dvs Leu vrea sa fie vedeta? Lasati-l si incurajati-l sa straluceasca. Asta va face sa creada ca toata lumea este a lui. Trebuie sa aveti grija sa nu More »

Copilul Rac

Copilul Rac este dulce, sensibil, precaut si foarte retras. Sa nu va mirati daca atunci cand e mititel si intalneste un strain se retrage in spatele dv. El are nevoie de timp More »

Copilul Gemeni

Acest copil precoce, pus pe distractie si veselie, nu poate decat sa va incante. Se va misca si agita prin toata casa si numai acolo unde il veti pune nu va sta More »

Copilul taur

Iata un copil linistit, ascultator, manierat si care stie sa evite complicatiile. Placerile lui sunt simple si imediat isi va gasi sau stabili un scop. El se indreapta spre elementul concret, un More »

Copilul Berbec

Comparativ cu alti copii, este relativ agitat, dar si ambitios in aceeasi masura. Sa nu va mirati daca va incerca sa treaca peste orice forma de restrictie, este in firea lui sa More »

Category Archives: tranzite

Norocul in 2019 la zodia Rac

Norocul in 2019 la zodia Rac

Perioada 24 – 28 septembrie 2018

Perioada 24 – 28 septembrie 2018

Previziune astrologica pentru 2027

Persoanele care in acest an, 2018, prin actiunile lor directe au destabilizat, distrus sau deturnat de la sensul lor firesc, institutii fundamentale care privesc autoritatea, ordinea si stabilitatea unui stat, in anul 2027 viata lor va fi distrusa.
Notati si salvati, in 2027 am sa va aduc aminte.
E vorba de persoane din intreaga lume, nu doar din Romania. E vorba de persoane fizice, indivizi, indiferent ca fac sau nu parte dintr-un partid sau o alta organizatie.
Nu este relevant daca acestea sau alte persoane au furat, mintit, inselat, distrus, terorizat, omorat sau cine stie ce alta actiune negativa au facut. Pentru acestea vor raspunde mai devreme sau mai tarziu, in functie de karma fiecaruia. Eu vorbesc strict despre acele persoane care in acest an, 2018 au actionat direct si nemijlocit pentru destabilizarea institutiilor fundamentale existente intr-un stat.

Ce aduce Eclipsa de Soare din 13 iulie 2018 pentru zodia Taur

Eclipsa de Soare din 13 iulie 2018 pentru zodia Taur

Ce aduce Eclipsa de Soare din 13 iulie 2018 pentru zodia Fecioara

Eclipsa de Soare din 13 iulie 2018 pentru zodia Fecioara

Ce aduce Eclipsa de Soare din 13 iulie 2018 pentru zodia Sagetator

 Eclipsa de Soare din 13 iulie 2018 pentru zodia Sagetator

Ce aduce Eclipsa de Soare din 13 iulie 2018 pentru zodia Capricorn

Eclipsa de Soare din 13 iulie 2018 pentru zodia Capricorn

Ce aduce Eclipsa de Soare din 13 iulie 2018 pentru zodia Varsator

Eclipsa de Soare din 13 iulie 2018 pentru zodia Varsator

Job pentru zodia Berbec

Job pentru zodia Berbec

Job zodia Rac

Job zodia Rac