Vera

Nascuta la 6 noiembrie 1969
Nu a pus nici o intrebare.
Prin analiza, va raspund echivalentul unei intrebari, la ceea ce consider ca este important pentru dvs, conform astrogramei.
De departe cel mai important lucru este sa credeti ca puteti fi fericita, sa nu va lipseasca zambetul de pe fata in nici-o imprejurare. Fara sa-i consider vinovati, parintii nu v-au ajutat in acest sens, absolut deloc in copilarie. Este cea mai delicata si dificila problema peste care trebuie sa treceti. Fiti generoasa prin sfaturi, cand vi se cer, fiti amabila la locul de munca, fiti cat se poate de optimista in orice discutie cu ceilalti, si astfel veti castiga sanatate fizica pe termen lung si ve-ti indeparta problemele relationale generale.


In nordul Ardealului exista o vorba din batrani “Averea se construieste incepand din pat.” Acum ma refer la un alt aspect, esential pentru fericire si spor in casa. Sursa primara a tuturor necazurilor porneste de la modul cum decurge viata intima. Dvs nu stiti sa va exprimati sentimentele in intimitate, fie de teama neinteleasa, fie din timiditate. Va creati singura obstacole si impedimente. Va asumati singura responsabilitati suplimentare in familie, preocupare de indeplinirea acestora si o prudenta iesita din comun, deoarece considerati ca astfel ve-ti aduce linistea mult visata. In realitate, acumularea energiei sentimentale intime neexprimate, se revarsa si disipa prin alte canale energetice. Urmarea? Agitatie in suflet, depresie, dezamagire parteneriala, emotii si neliniste, boli ale sanilor, de natura ginecologica, probleme de asimilare nutritiva si metabolism.
Pentru a evita toate aceste neplaceri, exprimati-va sentimentele, ceea ce simtiti si doriti. Veti fi uimita cat de usor se rezolva problemele de sanatate si parteneriale, iar viata dvs va lua o turnura pozitiva, prin sporul in casa mult dorit.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.