Adriana

Data nasterii: 19.08.1978 Bucuresti
Intrebare: Ce puteti sa-mi spuneti despre cariera mea profesionala.

Aveti o intuitie aproape profetica. Bazativa pe ea in orice situatie, inclusiv in cariera. Un alt atuu profesional al dvs este ultrafeminitatea, devotamentul si disponibilitatea de a suporta diverse neajunsuri ce merg pana la situatii penibile. Referitor la intuitie, cand cineva va critica (de ex. pentru o decizie), incepeti sa va indoiti de capacitatile dvs profesionale. Bazati-va pe intuitia dvs in pofida oricaror critici, indiferent cine sau ce va spune, ea trebuie sa fie farul dvs calauzitor, este aliatul de nadejde in orice situatie. Principalele probleme profesionale apar de la sefii si superiorii de de gen feminin (de la femei).

Primul aspect : Radacina problemelor profesionale se afla in perioada treptei a doua de liceu. Ganditi ce anume v-ati dorit atunci. Al doilea moment este anul 2009, ce v-ati dorit si ce vi s-a propus.

Al doilea aspect: Cariera dvs profesionala are legatura directa cu sotul. Mai exact, relatia cu el are efect direct asupra evolutiei dvs profesionala. Inclusiv cunostinte profesionale v-au fost oferite de catre el. Am spus au fost, deoarece timpul acestora a expirat.


Anul acesta este anul schimbarii in plan profesional. Din acest an incepe sa se contureze profesia dvs si adevarata cariera. Schimbarea este insotita de un mare compromis, si un anume risc ce se propaga in relatia cu partenerul de casnicie. Sunteti obligata de astre sa i-l faceti, si i-l veti face.

Abandonati ideea comertul direct, eventual treceti pe partea de administratie comerciala. In sistemul medical va este favorabil doar munca in acele spatii unde se impune izolare obligatorie (fie legala fie datorita starii mentale a pacientilor), in spitale, cabinete de psihiatrie, locuri cu pacienti suferinzi de dependenta fata de diverse substante psihoptrope. De un mare folos in cariera va este un hobby (cel putin) in legatura cu esoterismul. Aveti talent innascut pe acest segment.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.