Mini horoscopul weekend-ului – 28 si 29.05.2016

28 si 29.05.2016Ne asteapta o perioada de aproximativ 10 zile (de cateva zile a inceput sa se simta efectul) cu o mare incarcatura karmica. Aceste zile restabilesc si refac (fortat) echilibrul karmic al ultimilor 3 ani, dintre actiunile personale negative indreptate impotriva celorlalti, luate in baza liberului arbitru, iar acum “platesc”, iar pentru ceilalti semeni care au fost fortati de imprejurari sa suporte atitudini, actiuni sau comportamente distructive si negative ale altora, acum primesc, li se restabilesc sau recupereaza ce li se datoreaza. Nu e vorba doar de chestiuni materiale, ci e in functie de domeniul de viata fiecaruia din astrograma personala unde au loc tranzitele astrale.

Este doar una din fazele reechilibrarii karmice a acestui an. Finalizarea concreta e mai in vara. Cu voia Domnului, va anunt eu 🙂 In horoscoapele acestor zile am sa fiu maxim de pozitiv, la limita superioara a interpretarii pozitiilor astrale (in definitiv, asta e rostul si scopul influentei planetelor in viata noastra), si voi indica domeniile de viata favorizate asupra carora sa ne focusam energia. Sigur ca e importanta astrograma personala. Insa, prin natura evenimentelor din viata fiecaruia si ideea transmisa de mine, veti reusi sa identificati cu exactitate ce e important pentru dvs.

Ati observat ca de cateva zile avem niste sentimente ciudate, stari inexplicabile, de bulversare, parca se “rupe”, “moare”ceva in noi, fara o cauza sau explicatie logica. Parca se simte in aer necesitatea unei detasari si mai ales reechilibrari? Vine si renasterea 🙂

Este normal, este energia karmica a acestor zile. Sa fim optimisti. Cineva acolo sus vegheaza si ne iubeste. Fiecare avem un inger pazitor. Unii ii pot spune si entitate extraterestra.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.