Karma pe linie materna

Karma pe linie maternaDin observatii practice bazate pe scrieri vechi, Luna in cuadratura cu Venus din astrograma unui nativ ne arata (pe langa multe alte previziuni) ca in momentul vietii lui intrauterine (in timpul cand mama lui a fost insarcinata) a avut loc un conflict grav intre mama nativului si socrii acesteia (bunicii din partea tatalui nativului, prima vizata fiind bunica lui). Natura conflictului tine de pozitionarea aspectului in astrograma, respectiv case si zodii. Conflictul mamei nativului cu socrii ei a fost important, cu urmari serioase de genul:

  1. locuind impreuna cu socrii, nora gravida decide sa plece in alta parte
  2. in pofida faptului ca nora gravida si soacra folosesc in comun bucataria si alimentele decid ca fiecare sa-si faca mancarea separat pentru familia ei
  3. daca nora gravida nu locuieste impreuna cu socrii, apare un conflict de interese ce se transpune prin distantarea intre ei, atat emotionala cat si fizica
  4. … precum si alte tipuri de conflicte cu urmari importante asupra relatiei nora gravida – soacra.

Ve spune “Ce importanta are faptul ca mama nativului sa certat urat cu socrii ei cand era gravida?”. Are. Mama nativului a creat in acel moment o karma. Este foarte important in ce mod a fost solutionat, respectiv in ce stadiu se afla conflictul in momentul nasterii. De acest aspect va depinde momentul nasterii nativului, adica o cuadratura Luna – Venus aplicanta sau separanta, cu implicatiile de rigoare pentru viitorul nativului. Momentul maxim al dizolvarii karmei create este casatoria nativului. In caz contrar nativul (copilul) va prelua si se va plia pe aceasta karma. Acesta ii va “oferii” mamei lui (fara intentie directa, dar obligat de imprejurari) aceeasi lectie de viata pe care au trait-o in trecut bunicii lui din partea tatalui. Exemplu aleator: daca mama gravida a parasit domiciliul in comun cu socrii ca urmare a unui conflict… si copilul va parasii domiciliul in comun cu mama lui tot ca urmare a unui conflict unde sotia lui va avea un rol “activ”. Felul conflictului, gravitatea sau alte aspecte generale au legatura directa cu pozitionarea in astrograma a acestei cuadraturi Luna – Venus.

A-i trecut sau te afli intr-o astfel de situatie? Solicita-mi o consultatie.

Tot in cadrul aspectului de cuadratura Luna – Venus discutam si de spete in care o mama sau amandoua se impotrivesc casatoriei copiilor lor, casatorie ce pana la urma are loc. Si acest aspect de viata comporta o discutie si o explicatie separata. Cuadratura ofera nativului si sentimentul de anticipare, de “premonitie” ca ceva rau ar putea sa se intample.

Acum cativa ani, eram in vizita la o rudenie, care tocmai se certase cu socrii ei. Era insarcinata si mai avea cateva luni pana sa nasca. Stiind ce urmari va avea o astfel de situatie (creare de karma proprie cu posibila transmitere asupra copilului, dealtfel mi-ar fi fost dificil sa-i explic ce inseamna karma in viata omului), i-am sugerat ca ar fi bine sa aplaneze conflictul, sa ajunga la un compromis acceptabil, macar de dragul relatiei interumane de rudenie (vorba aceea “Sangele, apa nu se face”). Stiind timpul cand va avea loc aspectul de cuadratura si respectiv data probabila a nasterii, i-am spus alte doua date calendaristice relativ apropiate in care sa fie pregatita de nastere (cel putin din spirit de prevedere). Replica? “Nu ti se pare ca este c-am mare diferenta de timp fata ce ce mi-a spus la ecograf?” Nu avea sens sa raspund. Dupa putine luni ma suna respectiva rudenie: “Am nascut acum cateva ore! Exact cand ai spus! De unde ai stiut?” Nu am stiut, i-am raspuns. Tu nu te-ai straduit sa aplanezi conflictul si de aceea ai nascut in acea zi. Cu greu am reusit sa pun capat discutiei. Ulterior, a inteles ce avea de facut pe viitor.

Astredamus

One Comment

  1. Uau! Sunt impresionata! Aplicabilitatea astrologiei in viata de zi cu zi e incredibila…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.