Artarul – 11 – 20 aprilie; 14 – 23 octombrie

Artarul este rezistent si face fata cu brio la eforturi de lunga durata. Pare a avea o energie inepuizabila. Stie sa se organizeze, este ingrijit si mereu se informeaza despre tot ce e in lume. Agreaza ideile inovatoare, pe care le prelucreaza dupa propriile opinii si forme. Stie sa-si compenseze orice forma de lacuna, motiv pentru care devine un om capabil sa reuseasca in orice domeniu. Cel putin in teorie reuseste, chiar daca in planul practic rezultatele nu sunt pe masura asteptarilor.

Cunoaste arta de a asculta, motiv pentru care este confidentul multor inimi. Nu este interesat de barfa, laude sau alte pacate din acest domeniu. In schimb nu este deranjat atunci cand se vorbeste de rau despre el. Artarul v-a vea mereu ceva iesit din sfera normalului.

In dragoste ii lipseste simplitatea. Pur si simplu complica inutil lucrurile, si mereu este in dezavantajul lui. Daca reuseste sa se adapteze celuilalt, v-a avea bucurie de pe urma relatiilor sentimentale. In caz contrar, se va pierde in multimea celor neintelesi.

Astredamus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.