Kika

Kika nascuta la 18.12.1988  jud. Hunedoara.
Am sa va spun despre partea profesionala. Astrologic, fiecarei persoane ii corespund trei tipuri de activitati profesionale sau meserii. Pe primul loc sunt acele meserii care au la baza talentul natal, meserii a caror practicare aduce bunuri si resurse materiale din plin, atat de multe incat persoana poate sa puna deoparte suficient de mult, practic sa tezaurizeze. Sunt activitati pe care persoana le face cu placere si toate ii merg ca din apa, parca lea stiut dintotdeauna, iar efortul practicarii acestora parca nici nu exista. A doua categorie de activitati profesionale sunt cele din care individul face o cariera, sunt acele profesiuni, prin care nu va obtine resurse materiale foarte insemnate, dar va compensa prin succesul si notorietatea publica obtinuta intro comunitate mai mica sau mai mare, iar resursele financiare vor fi atat cat sa isi desfasoare activitatea in cele mai bune conditiuni. A treia categorie de meserii sunt cele care vin ca o obligatie in a le practica, sunt meserii de criza a caror practicare va aduce resursele minime de supravietuire, va face sa treceti peste perioade dificile din viata, peste perioade de tranzitie. Practicarea acestora nu este recomandata, caci in timp se lasa cu urmari negative asupra sanatatii, mai ales daca individul isi face o cariera din acestea. Ele trebuie practicate doar in perioadele dificile si pe un timp limitat, pana cand situatia revine la normal, caci aceste meserii au darul de a va oferii surse materiale minime de existenta, pana cand apar oferte de munca a caror practicare necesita talentele din celelalte doua categorii enuntate. Binenteles ca la fiecare persoana, in parte, exista modalitati si influente de interpatrundere intre toate acestea, de la caz la caz in functie de particularitatea concreta a astrogramei natale.

Vam spus toate astea ca sa va faceti o idee, si sa va fie mai usor in selecta profesiunile care va sunt favorabile atunci cand acestea se intrepatrund. In cazul D-voastra, ma voi referii la cele din ultima categorie, respectiv  la meseriile si ocupatiile din perioadele de timp in care apar blocaje, si sunteti intro anume situatie de “tranzitie” sa zicem. D-voastra aveti talente intelectuale certe, iar comunicarea, este atuu pe care il veti folosii din plin. Va veti hotara foarte greu ce anume profesie sa practicati pe termne lung, dintrun motiv foarte simplu, sunteti bine pregatita intelectual si sunteti capabila sa intelegeti orice lucru dintro simpla privire sau din cateva explicatii sumare care vi se dau, dar in acelasi timp nu va dati inapoi nici daca practicarea unei meserii necesita pe linga abilitati intelectuale si efort fizic. Veti avea foarte multe contacte cu strainantatea, inclusiv beneficii materiale mari, si mirajul practicarii profesiunilor care au legatura cu strainii sau strainatatea va exista mereu, caci asta va va scoate din multe situatii in care, dar atentie, in orice meserie care contine elemente de strainatate, sa nu o practicati daca efectuarea acesteia necesita efort fizic, sau implica risc fizic. Mergeti pe latura celor care implica efort intelectual si/sau comunicational, si asta doar pe perioade de timp limitat, dupa cum am spus. In orice moment veti avea minim doua ocupatii profesionale, iar una din ele va fi legata de strainatate. Daca veti practica prea mult o meserie cu risc fizic, acest risc se va materializa. V-am spus despre strainatate, deoarece acest aspect va atrage suficient de mult, cat sa il profesati, si sa continuati si dupa ce nu mai este necesar, cu riscurile aferente.

Astredamus

6 Comments

  1. Multumesc foarte mult pentru raspuns..oricum inca sunt putin confuza deoarece nu mi se pare,cel putin pentru moment,ca sunt un bun lider..mi-e foarte greu sa ma organizez pe mine ce sa mai zic de altii,pentru a ajunge un manager bun…sa speram ca in timp lucrurile se vor schimba…eu sunt de asemenea foarte priceputa la limbi straine adica le prind foarte usor si imi si plac poate totusi asta ar trebui sa fac,oricum traducatorul/interpretul sta in semi-umbra…as avea si eu o intrebare mi-ar placea foarte mult sa incerc si eu sa invat cate ceva despre astrologie poate chiar la un moment dat in viata sa ajung si eu sa stiu sa interpretez astrograme, si voiam daca puteti sa-mi indicati o carte cu care as putea sa incep,eu am cautat pe internet da nu stiu care e mai buna pentru un foarte-incepator,poate stiti dumneavoastra.va multumesc,Cristiana

    • Cred ca am mai ramas dator in ce priveste dorinta d-voastra de a studia sau cel putin de a va initia in domeniul astrologiei. Carti recomandate special nu exista, dar toate va sunt de folos, caci in fiecare carte studiata veti gasi ceva util. Pot sa va spun autori, Dan Ciperca, Armand constantinescu, Steven Forrest, Lisa Lenard, Madeline Gerwick Brodeur, Victor Beraud… si multi altii. Nu cred ca la D-voastra personal exista conceptul de “foarte-incepator”, dealtfel in general ceea ce considera cineva ca e inceputul intrun domeniu pe care il doreste sa il aprofundeze, inceputul se gaseste deja in mintea lui, acumulat pur si simplu fara sa isi dea seama pe parcursul anilor, este ceea ce se cheama talent natal. trebuie doar sa continuati studiul a ceea ce va place. Nu exista inceput si nici final, ci doar placerea studiului. Si tot ceea ce este facut cu placere adevarata, fara cea mai mica idee de obligatie sau necesitate, ci doar dorinta de autoperfectionare si a afla mai multe despre acel domeniu, va duce la mari realizari personale, fie ele de orice natura.

    • Nu m-am referit la a fi lider, sau sa conduceti oameni in diverse feluri, ci sa administrati proprietati imobiliare si bani. In principiu, a directiona sume de bani sau proprietati spre admistrare altora sau puse sa aduca roade in diverse moduri, nu are legatura cu a fi lider. Liderul conduce mase de oameni. D-voastra ati putea conduce bunuri imobiliare si sume de bani spre locuri de unde se vor intoarce cu multe procente in plus, fata de cate ati trimis.

    • Cred ca am mai ramas dator in ce priveste dorinta d-voastra de a studia sau cel putin de a va initia in domeniul astrologiei. Carti recomandate special nu exista, dar toate va sunt de folos, caci in fiecare carte studiata veti gasi ceva util. Pot sa va spun autori, Dan Ciperca, Armand constantinescu, Steven Forrest, Lisa Lenard, Madeline Gerwick Brodeur, Victor Beraud… si multi altii. Nu cred ca la D-voastra personal exista conceptul de “foarte-incepator”, dealtfel in general ceea ce considera cineva ca e inceputul intrun domeniu oe care il doreste sa il aprofundeze, inceputul se gaseste deja in mintea lui, acumulat pur si simplu fara sa isi dea seama pe parcursul anilor, este ceea ce se cheama talent natal. trebuie doar sa continuati studiul a ceea ce va place. Nu exista inceput si nici final, ci doar placerea studiului. Si tot ceea ce este facut cu placere adevarata, fara cea mai mica idee de obligatie sau necesitate, ci doar dorinta de autoperfectionare si a afla mai multe despre acel domeniu, va duce la mari realizari personale, fie ele de orice natura.

  2. intr-adevar am cochetat cu multe profesii care mi-ar fi placut sa le invat si sa le practic,dar in cele din urma mama mi-a sugerat facultatea de stiintie administrative franceza deoarece am abilitatea de a prinde foarte usor limbiile starine,iar franceza imi place in mod special si printre altele mi-a spus ca asa ii va fi foarte usor sa-mi gaseasca un post ea fiind de asemena functionar public(superior).Urmez aceasta facultate, si o termin la anul,dar ceva lipseste si am stat si m-am gandit indelung si am inceput sa ma pregatesc pentru medicina veterinara, toata viata am iubit animalele toate fara exceptii si nu mi-e scarba de un animal bolnav tot timpu adunam cainii de pe strada si ii duceam la adaposturi si m-am gandit ca asta e cea mai buna metoda sa le ajut…si da asa este invat foarte usor orice numa mai greu e sa am o motivatie sa fac asta si sa ma mobilizez…oare medicina veterinara se incadreaza macar asa vag in aptitudinile mele?…si apropo de cealalta problema nu mai e cazul am ajuns cumva la un compromis si probabil ca am si devenit paranoica ddin cauza ‘trecutului’

    • Dupa cum am spus, in orice moment veti practica doua meserii, sau chiar daca una din ele va semana cu un hobby, veti avea grija sa fie ocupatie profesionala in toata regula. Mai mult, chiar va pregatiti intelectual pentru asta. Problema e ca si medicina veterinara, se incadreaza tot in aceste profesii de criza, ca o exceptie ar fi doar grija pentru animalele mici si de companie (dar foarte intime), in schimb cele mari, si ma refer la marimea fizica, se incadreaza perfect in meserii de “criza”. Problema la D-voastra si asta se vede inclusiv din studiile pe care le faceti) este ca va indreptati spre acele meserii pe care nu ar trebui sa le practicati pe termen lung, spun asta deoarece, riscul pe care il poarta acestea (respectiv a face cariera din ele), se va materializa, printrun accident violent, indiferent ca veti fi in biroul unei “ambasade”, sau lovita de un animal “mare” , va va pune in imposibilitate de a mai practica aceste meserii. Veti trece peste accident, din punct de vedere al sanatatii, pentru ca menirea lui e sa va canalizati spre cu totul alte meserii, dar socul lui va va face sa va indepartati de aceste meserii de criza. accidentul va fi in legatura directa cu locul de munca si munca efectiva. Poate, ceea ce spun e cam dur si teribilist, deasemenea in aceeasi masura, departe de mine gandul de a va influenta deciziile intrun mod simplist, si poate ca unii vor considera ca nu ar trebui sa spun asta, dar daca asta imi este meseria, mi-o fac, asumandu-mi toate consecintele. Ce ati spune despre managementul unor proprietati imobiliare si chiar a unor fonduri de bani, si mai ales sa fiti omul din semi-umbra care controleaza parghiile?

Leave a Reply

Your email address will not be published.