Horoscop – Mesagerul Astrelor – 5 și 6 octombrie 2019

De Vineri 04.10.2019 ora 21:25 și până luni 07.10.2019 ora 06:42 Luna se află în zodia Capricorn, iar Saturn tot în zodia Capricorn.

Berbec: O lucrare îți dă peste cap întregul program. Aceste bruiaje și încetiniri sunt semne astrale. Este favorizată concentrarea pe un singur proiect de mare importanță sau o singură cale de lungă durată.

Taur: Omul fericit nu are timp de supărare. Te gândești la multe lucruri. Ești aglomerat cu mai multe lucrări. Banii vin peste două, trei zile. Ești fericit, ocupat și mulțumit.

Gemeni: Unii au noroc de bani alții de iubire. După karma proprie. Apare un eveniment neașteptat care vă încurcă socotelile, doar celor care nu sunt corecți cu semenii. Altfel, sunt zile ce aduc bucurie.

Rac: În aceste zile ești scutit de karmă. Pur și simplu e momentul sa faci orice crezi. Vei avea discuții, iar dacă încep să te obosească, nu te consuma, gândește-te că acum lumea se învârte în jurul tău. 

Leu: Pregătește-te să faci ceea ce crezi că vrei să devină permanent. Vizualizezi viitorul și poți să-l aduci în viața ta. Nu aștepta opinii sau aprobări. La muncă ești puțin mai ocupat decât de obicei. 

Fecioara: Ai discuții serioase cu cineva pe care îl iubești. Ceea ce vei hotărâ va fi de lungă durată. Așa că nu e indicat să te joci cu vorbele acum sau cu deciziile. O rudenie îți face un cadou să favoare.

Balanța: Nu te aștepta să primești ușor chestii necesare. Trebuie sa mergi, să decizi, să lucrezi oarecum din greu pentru a obține ceva în aceste zile. Totul pornește din casă și se termină tot în casă.

Scorpion: Ți se deschid drumuri sau ți se aprobă acte. Vorbește puțin și ascultă mult. Acum ai mâna bună, ești plin de inventivitate și poți găsi soluții la problemele grele din ultima perioadă.

Săgetător: Primești bani. Ai și cheltuieli, dar rămâne destul să pui deoparte. Sunt zile perfecte pentru a administra resursele materiale de care dispui. Ceva se va stabiliza in viața ta.

Capricorn: Trebuie să te gândești la tine ca ființă. De bună voie sau silit de împrejurări. Orice consideri că e greu sau dificil poți amâna. Sunt favorizate contactele cu ceilalți și selecția anturajului.

Vărsător: Vei intra într-un con de umbră. Dispari undeva cu o muncă secretă. Poate fi și o călătorie undeva. Important este să nu te întinzi mai mult decât plapuma. Nu te grăbi acum. Încet și cu răbdare.

Pești: Ți se împlinesc dorințele. Nu așa cum și fi vrut, dar e un bun început. Ai inspirație și fler. Te întâlnești cu cineva drag. Relația va fi importantă pentru viitor, chiar dacă acum nu pare.

Astredamus