Mesagerul Astrelor – Horoscop – 26 și 27 septembrie 2019

De Joi 26.09.2019 ora 13:36 și până Sâmbătă 28.09.2019 ora 13:02 Luna se găsește în zodia Fecioară, iar Mercur tranzitează zodia Balanță.

Berbec: Unii vor avea impresia unei trădări, alții a faptului că se profită de ei. Că să eviți lucruri neplăcute, e necesar să faci o acțiune caritabilă, de orice natură. Sunt favorizate călătoriile și punerea lucrurilor în ordine.

Taur: Vei avea ceva de genul umbrirea unei bucurii. Pe undeva e neplăcut să nu te poți bucura de o realizare, însă acum sunt mai importante obligațiile pe care trebuie sa le faci. Ți se arată mult efort pentru orice realizare.

Gemeni: Cineva din casă are o realizare notabilă, ceea ce aduce o bucurie generală. Profită să faci o călătorie sau să achizițonezi ceva pentru casă, dar și personal. Perioadă perfectă pentru cei îndrăgostiți.

Rac: Vei face o deplasare la părinți ori de suflet sau vei primi vești din locul natal. Vei primi propuneri de nerefuzat de la partener. Sunt necesare și câteva schimbări în casă. Cel mai greu va fi să te hotărăști ce faci. 

Leu: Lucrurile făcute acum țin de banii tăi. Cheltuieli și câștiguri. Rezolvă și pune în ordine tot ce tine de partea materială și ulterior aveți liber la orice vă doriți să faceți. 

Fecioara: Te gândești să-ți faci o schimbare de look. E perfect acum. Nu te zgârci deloc. Răsfățate în aceste zile. Munca lasă-o pe plan secund. Arată celorlalți că tu faci banii și nu banii pe tine.

Balanța: Elimină din gând și suflet orice teamă de orice aspect necunoscut sau orice crezi că ar putea lua o turnură negativă. Fă o pomană cuiva și te vei simții mult mai bine. Dacă ai ceva de ascuns, acum e momentul.

Scorpion: Momente perfecte de a te deconecta de la orice vrei. Poți să faci acum de unul singur, cât o echipă întreagă. Sunt favorizate relațiile cu străinii și cercetarea de tip investigație. Nu doar uman, ci și a proceselor fizice. 

Săgetător: Te pregătești pentru ultime retușuri, în domeniul tău de activitate sau cu privire la un proiect personal. Nu te agita sau grăbi, finalizarea va fi peste 4 sau 5 zile. Relaxarea cu persoana iubită îți va aduce mai multe satisfacții.

Capricorn: Prezența ta va fi mai importantă decât orice în rezolvarea situațiilor. Fă-ți speranțe mari și gândește fabulos. Vei întâlni persoane importante pentru viitorul tău, chiar dacă pe moment nu la vei da o atât de mare importanță.

Vărsător: Te așteaptă ceva interesant și antrenant, gen o aventură aparte. Foarte probabil de natură profesională. E important să respecți valoarea celorlalți, chiar și atunci când e de neînțeles. Primești și bani.

Pești: Vei avea o relație interesantă cu cineva în aceste zile. Dacă ai de încasat bani, îi vei primii. Sunt favorizate călătoriile și comunicarea. Nu evita sa intri grupuri sau să faci ceva împreună cu un grup.

Astredamus