Horoscop – 24 și 25 septembrie 2019

De Marți 24.09.2019 ora 12:19 și până Joi 26.09.2019 ora 13:36 Luna se găsește în zodia Leu, iar Soarele traversează zodia Balanța.

Berbec: Planuri parteneriale mărețe, întâlniri sentimentale sau călătorii ori deplasări așteptate cu drag. Oricare din aceste preocupări sunt de anvergură și importanță mare. Le vei realiza cu succes și profit.

Taur: Gândul îți stă la muncă și la toate obligațiile pe care le au. E necesar să duci la împlinire totul. Vei reuși. Nu încerca să obții mai mult din orice faci. Sunt favorizate câștigurile modeste.

Gemeni: Ai un moment de sclipire cu privire la tine. Vei face pași spre ceea ce crezi că te împlinește. Nu e timpul timidităților. Faci o deplasare cu persoana iubită sau alții vor face o speculație foarte profitabilă.

Rac: Te vei izola și concentra pe ceva ce trebuie sa duci la capăt. Doar astfel vei putea să accesezi și banii sau foloasele cuvenite. Din partea familiei vin câteva obligații sau provocări. Rânduieștele cu tact și răbdare.

Leu: Toată perioada asta vei fi cu treabă. Ar fi perfect să te poți împărți în n bucăți să le poți rezolva pe toate. Iale pe rând în ordinea în care vă face plăcere. Astfel le vei face pe toate.

Fecioara: Ți se arată cheltuieli neprevăzute. În orice caz, neprevăzutul joacă un rol important acum. Karmă. O pomană făcută cuiva te va elibera de karmă. Nu risca acum. Nu porni nimic, dacă nu e obligatoriu.

Balanța: Ți se împlinește o dorință. Cineva vă place mult. Poate fi iubire sau altceva. Traversați zile pline de satisfacții. E și un moment perfect pentru vizibilitate socială sau profesională.

Scorpion: În plan profesional pot să apară unele blocaje sau mici neplăceri. Cel mai bine e să vă retrageți și să interacționați cât mai puțin social. Dacă ați putea să evadați în doi undeva oriunde ar fi perfect.

Săgetător: Multe lucruri se aliniază exact așa cum ți-ai dorit, spre satisfacția ta. Mai vin și câteva vești de departe plăcute. E ok să-ți faci planuri, mai ales dacă acestea privesc o schimbare din viitor.

Capricorn: Ți se arată că primești bani mulți. Chestia e că nu sunt neapărat ca și cum ar fi ai tăi. Oricum vei avea avantaje. Axează-te pe ceea ce te privește personal și acceptă-i pe ceilalți așa cum sunt.

Vărsător: Vei merge undeva pentru un scop mare. Alții se vor întâlni cu cineva și vor pune la cale ceva măreț. Important este ca acum, tot ce faci să fie mult, mare sau undeva departe. 

Pești: Zile perfecte pentru a găsi rezolvări. În special pe domeniul munci și al sănătății. Primești bani sau cadouri. E favorizată exploatarea necunoscutului. Cei aflați în relații de iubire la început, se pot muta împreună.

Astredamus